Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

SALES REPRESENTATIVE RETAIL

Employeur
HAYS
Lieu
Brabant wallon, Nivelles
Salaire
Negotiable
Date de clôture
23 août 2019

Afficher plus

Fonction
Achat / Vente, Account Manager
Secteur
Autre
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience

  • Ten minste 2 jaar ervaring als Sales Representative
  • Tweetalig FR-NL
  • Eerste ervaring binnen de retail- of FMCG-sector

Mascotte is een internationale fabrikant van vloeipapier, filterhulzen, filters en rokersbenodigdheden en is één van de grootste spelers in de wereldmarkt. Het is een merk met een rijke historie. Het moederbedrijf Mignot & de Block bestaat al meer dan 160 jaar en is een volledig onafhankelijk familiebedrijf. De marketing- en verkooporganisatie voor de Benelux is gevestigd in Eindhoven en vormt een ambitieuze, kleine, dynamische en hechte eenheid. Om de zaken in België verder te ontwikkelen, zijn we bij Hays op zoek naar een Sales Representative (m/v) voor de regio's Brussel, Brabant en Henegouwen.

Als Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je klantenportefeuille in je regio (Brussel, Brabant en Henegouwen). Je bezoekt regelmatig je klanten en prospecten om het productgamma van Mascotte voor te stellen, je producten binnen de verkooppunten te benadrukken en het marketingmateriaal te plaatsen. Wat je klanten betreft, werk je met supermarkten, tankstations, krantenwinkels en nightshops. Je werkt samen met een ploeg van 4 Belgische vertegenwoordigers en 1 Field Sales Manager.

We zoeken iemand met ten minste 2 jaar ervaring als Sales Representative binnen een commerciële buitendienst. Een eerste ervaring in de retail- of FMCG-sector is een must. Verder ben je tweetalig (FR-NL) om met klanten in Vlaanderen en Wallonië te kunnen werken.

Onze klant biedt je een interessante commerciële uitdaging bij een bekend en ambitieus familiebedrijf.

Interesse? Solliciteer nu online!

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte