Offre d'emploi : Payroll Consulent KMO Brussel

Payroll Consulent KMO Brussel

Unit      

Binnen de divisie KMO brengen we onze payrolldiensten dichtbij de klant, dankzij onze regionale kantoren in heel België. De payrollconsulenten worden aangestuurd door de kantoordirecteur.

Jobinhoud
Ben je flexibel en bijt je jezelf graag vast in een case? Ben je gepassioneerd door sociaaljuridische en technische nieuwigheden? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

Bij SD Worx kom je terecht in een team dat KMO-klanten adviseert. Als payroll consulent sta je dicht bij jouw klanten door een persoonlijke aanpak en dit zowel telefonisch als door regelmatige klantbezoeken. Je zorgt ervoor dat jouw klant bij je terecht kan voor elke vraag. Je hebt commerciële flair en vertrouwen, integriteit, passie, innovatie en resultaatgerichtheid zijn waarden die je hoog in het vaandel draagt. Teamplayer is jouw “middle name”. Je bouwt een echte vertrouwensrelatie op met je klant en bent zijn HR-partner.

Je takenpakket bestaat uit:

  • Het correct verwerken en beheren van de loonberekening van jouw klanten;
  • Echt luisteren naar de klantbehoeften om zo tot de kern van de vraag te komen;
  • Een dagdagelijkse doorgedreven adviesverlening;
  • Het inzetten van je expertise m.b.t IT-pakketten, sociale wetgeving, payroll en onze KMO-dienstverlening en deze blijvend uitbouwen ten voordele van jouw klanten.

Jouw profiel

Wij verwachten dat je:

  • Een sterke interesse hebt in personeelsbeleid in het algemeen, verloning, payroll en wetgeving in het bijzonder;
  • Nederlandstalig bent met een goede kennis van het Engels en/of Frans en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Leergierig – en commercieel ingesteld bent en wilt bijdragen aan onze teamspirit met een gezonde dosis humor en flair;
  • Een passie hebt voor KMO ’s en HR-materie op maat van jouw klant vertaalt;
  • Minstens over een bachelor diploma of gelijkwaardige ervaring beschikt.

Ons aanbod

Als payrollconsulent ben je het eerste aanspreekpunt van je klanten binnen SD Worx. Je werkt in een team en wordt bijgestaan door onze juridische en technische experts. Bovendien krijg je tal van mogelijkheden om zelf bij te leren. Je start als payrollconsulent met een opleiding van vijf weken en bouwt stapsgewijs een eigen portefeuille uit.

Wij garanderen je alvast een innoverende organisatie waar je persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat met het opleveren van ijzersterke resultaten voor SD Worx - nationaal én internationaal. We zorgen natuurlijk voor een passend loon en voor extralegale voordelen.

Plaats van tewerkstelling: Brussel

Nu solliciteren via button POSTULER

Emplois similaires

Emplois similaires