Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

SENIOR SCHADEBEHEERDER

Employeur
HAYS
Lieu
Liège
Salaire
Negotiable
Date de clôture
21 oct. 2019

Afficher plus

  • Ervaring in schadebeheer/verzekeringen vereist
  • Luik
  • FR/NL

Onze klant is een beroemde makelaar die verzekeringsproducten voor bedrijven & particulieren voorstelt.

In deze job ben je verantwoordelijk voor het beheer van diverse schadedossiers in verschillende verzekeringstakken inclusief een correcte en tijdige opvolging van deze dossiers. Je analyseert elk nieuw schadegeval en zorgt voor een correcte interpretatie van de schadeaangiftes. Je onderzoekt hierbij welke polissen en dekkingen de klant heeft. Je behandelt alle telefonische oproepen in verband met schade. Je hebt ook dagdagelijks telefonisch en schriftelijk contact met klanten.

Voor deze vacature is het belangrijk dat je reeds enkele jaren relevante ervaring kan voorleggen in schadebeheer of een relevante studie achter de rug hebt. Jij bent tweetalig Frans/Nederlands. Verder ben je administratief en sterk in communicatie. Je toont de nodige assertiviteit bij het argumenteren met klanten. Je werkt accuraat en probeert zo veel mogelijk om oplossingen te vinden. Je bent enthousiast, leergierig en toont verantwoordelijkheidszin.

Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur aan, aangevuld met een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques en netto.

Wil je als Schadebeheerder graag deel uitmaken van deze organisatie gelegen in het centrum van Luik? Reageer dan snel online op deze vacature of contacteer Cécile Vercouter van Hays Bank en Verzekeringen op 0470/191048

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte