Offre d'emploi : SENIOR SCHADEBEHEERDER

Recruteur
HAYS
Région
Liège
Salaire
Negotiable
Publication
vendredi 6 septembre 2019
Date limite
lundi 21 octobre 2019
Réf
1070569
Contact
Cecile Vercouter
Niveau d'expérience
5 à 10 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  • Ervaring in schadebeheer/verzekeringen vereist
  • Luik
  • FR/NL

Onze klant is een beroemde makelaar die verzekeringsproducten voor bedrijven & particulieren voorstelt.

In deze job ben je verantwoordelijk voor het beheer van diverse schadedossiers in verschillende verzekeringstakken inclusief een correcte en tijdige opvolging van deze dossiers. Je analyseert elk nieuw schadegeval en zorgt voor een correcte interpretatie van de schadeaangiftes. Je onderzoekt hierbij welke polissen en dekkingen de klant heeft. Je behandelt alle telefonische oproepen in verband met schade. Je hebt ook dagdagelijks telefonisch en schriftelijk contact met klanten.

Voor deze vacature is het belangrijk dat je reeds enkele jaren relevante ervaring kan voorleggen in schadebeheer of een relevante studie achter de rug hebt. Jij bent tweetalig Frans/Nederlands. Verder ben je administratief en sterk in communicatie. Je toont de nodige assertiviteit bij het argumenteren met klanten. Je werkt accuraat en probeert zo veel mogelijk om oplossingen te vinden. Je bent enthousiast, leergierig en toont verantwoordelijkheidszin.

Onze klant biedt een contract van onbepaalde duur aan, aangevuld met een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques en netto.

Wil je als Schadebeheerder graag deel uitmaken van deze organisatie gelegen in het centrum van Luik? Reageer dan snel online op deze vacature of contacteer Cécile Vercouter van Hays Bank en Verzekeringen op 0470/191048