Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Customer care medewerker inbound in Mechelen

Employeur
Unique NARD
Lieu
MECHELEN
Date de clôture
12 oct. 2019

Afficher plus

Détails de l'offre

Onze klant is een internationaal klantencontactcenter met unieke ervaring en knowhow in de zorg voor klanten van openbare dienstverleners, zoals energiebedrijven, steden en gemeenten en de bank- en verzekeringssector. Het bedrijf behoort tot de groep ENGIE en telt in België meer dan 800 medewerkers in de vestigingen in Mechelen, Ieper, Gent, Brussel, Gosselies en Eupen.



Functiebeschrijving

Je beantwoordt telefonisch inkomende klantencontacten efficiënt en vriendelijk. Dankzij een stevige opleiding bij de start ben je in staat om de klant onmiddellijk te charmeren.



Functie-eisen

Je beschikt minimum over een diploma hoger secundair onderwijs. Je kan vlot overweg met het Office Pakket. Je bent bovendien een leergierige doorzetter. Een positieve persoonlijkheid, communicatievaardigheid en flexibiliteit zijn nodig in ons bedrijfsklimaat. Regelmatig zaterdag is te verwachten in de toekomst. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel gesproken als geschreven



Arbeidsvoorwaarden

Onze klant zorgt voor een goed salaris en uitgebreide sociale voordelen. Je krijgt een unieke kans om waardevolle getuigschriften te behalen Thuiswerk is bespreekbaar tot 4 dagen per week. Je werkt voltijds of deeltijds in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Regelmatig zaterdag is te verwachten in de toekomst. Een aangepaste verplaatsingsvergoeding is voorzien.

Entreprise

En tant que prestataire de services RH polyvalent, Unique vous aide à réaliser vos ambitions. Grâce à nos plus de 40 ans d’expérience, nous faisons partie du top dans le secteur RH belge. Par le biais de nos spécialisations Office, HR Consult, Customer Care et Technicum, plus de 200 collaborateurs dans 41 agences vous garantissent une approche personnelle sur mesure pour les entreprises et candidats exigeants. De starter à professionnel, pour des emplois temporaires ou fixes.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte