Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Tweetalige Inside Sales (m/v)

Employeur
Unique Brussel Customer Care
Lieu
HAREN (BRU.)
Date de clôture
2 nov. 2019

Afficher plus

Fonction
Achat / Vente, Sales - service interne
Secteur
Industrie, Automobile
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience

Détails de l'offre

Onze klant is , In Europa, de toonaangevende leverancier van lease- en wagenparkbeheeroplossingen voor bedrijven en particulieren. De groep is aanwezig in 43 landen over de hele wereld.

Met hun 250 medewerkers hebben ze de ambitie om een uitzonderlijke service te bieden aan vlootbeheerders en bestuurders en zijn dus dé referentie in België voor operationele leasing, autoverhuur en Fleet Management.

Je komt terecht in een gezond bedrijf dat economisch en commercieel solide is. We zijn actief in een sector die volop in verandering is. Bij ons ga je dus aan de slag in een werkomgeving waarin ruimte is voor initiatief en groei.



Functiebeschrijving

Een Inside Sales of Internal Lease Consultant is het aanspreekpunt voor beslissingnemers van grote ondernemingen. Jij bent hun business partner in de:

PROSPECTFASE

Je maakt ijzersterke offertes voor langetermijnleasing. Zijn die de deur uit? Dan grijp je de telefoon om je voorstel van kortbij op te volgen en te verdedigen. Je haalt het onderste uit de kan om een offerte te verzilveren. Met je overtuigingskracht en onderhandelingsskills trek je twijfelaars over de streep.

KLANTFASE

Je beheert je dossiers van a tot z: voor de hele duur van de samenwerking. Je treedt op als adviseur van je klant. Want jij wilt alleen het beste voor hem. Is er een aanpassing van het contract nodig? Dan klaar jij de klus.

Met je creativiteit en professionalisme boek je mooie successen: mét collega’s, vóór klanten. En je zet alles op alles om individuele en gemeenschappelijke doelstellingen te halen.



Functie-eisen

  • Je volgde een bachelor- of masteropleiding (met voorkeur in economie, marketing of communicatie)
  • Overtuigend spreken, aandachtig luisteren: het zit jou in de genen.
  • Je trekt gemakkelijk je plan in het Nederlands en het Frans – zowel face to face als op papier.
  • Jij kunt gemakkelijk verschillende taken tegelijk aan. Je werkt ze nauwkeurig af – met de juiste prioriteit.
  • Je bent een geboren salespersoon. De behoeftes van de klant in kaart brengen, hem de beste oplossing serveren, … Daar ben jij echt zó goed in.



Arbeidsvoorwaarden

  • Felbegeerde positie bij een internationale speler met meer dan 5000 werknemers in 43 landen.
  • Een plek in een inspirerende en uitdagende werkomgeving.
  • Aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met een waaier aan extralegale voordelen zoals een pensioenspaarplan, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
  • Optimale werk-privébalans dankzij 12 ADV-dagen, glijdende uren en een dag thuiswerk per week na een jaar.
  • Personal Lease met een aantrekkelijke prijs na zes maanden.
  • Uitgebreide coaching en ontwikkelingskansen.

Entreprise

En tant que prestataire de services RH polyvalent, Unique vous aide à réaliser vos ambitions. Grâce à nos plus de 40 ans d’expérience, nous faisons partie du top dans le secteur RH belge. Par le biais de nos spécialisations Office, HR Consult, Customer Care et Technicum, plus de 200 collaborateurs dans 41 agences vous garantissent une approche personnelle sur mesure pour les entreprises et candidats exigeants. De starter à professionnel, pour des emplois temporaires ou fixes.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte