Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Event Manager Mechelen (m/v)

Employeur
Unique Vilvoorde
Lieu
MECHELEN
Date de clôture
4 nov. 2019

Afficher plus

Fonction
Achat / Vente, Ventes - général
Secteur
Autre, Autre - général
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience

Détails de l'offre

Onze klant is actief in de dienstensector.



Functiebeschrijving

Als Event Manager Care - Zone Mechelen werk je in verschillende uitvaartcentrum en sta je nabestaanden bij tijdens een moeilijk moment in hun leven. Je helpt hen, door de uitvaart van hun dierbare te regelen, voor te bereiden en uit te voeren.

Concreet:

Je bent een persoonlijk aanspreekpunt voor de familie. Je maakt duidelijke en heldere afspraken met de familie over alle aspecten van de uitvaart. Je bespreekt en organiseert in samenspraak met de nabestaanden het verloop van de uitvaart. Je maakt mooi drukwerk op. Je begeleidt sereen religieuze en niet-religieuze uitvaartceremonies. Je ondersteunt de familieleden en garandeert hen een professionele begeleiding. Je verricht de nodige administratie om alles tot in de puntjes verzorgd te krijgen.



Functie-eisen

Als Event Manager Care - Zone Mechelen scoor je sterk op onderstaande eigenschappen:

Met je flexibele ingesteldheid sta je altijd klaar voor de families. Aan de hand van je groot inlevingsvermogen én je luisterend oor streef je naar maximale klantentevredenheid. Je hebt 5 jaar ervaring in het omgaan met klanten en je voelt je thuis in de uitvaartsector. Je hebt een bachelor-denkniveau. Je kan vlot overweg met IT. Je streeft naar perfectie en je gaat voor dat ‘net iets meer’. Je hebt een vlotte kennis Nederlands - Frans. Je hebt een rijbewijs B op zak.



Arbeidsvoorwaarden

Een job met erg veel variatie dat het nooit of te nimmer saai wordt. Een warme groep collega's die staat te popelen om jou te verwelkomen. Een organisatie waar integriteit, betrokkenheid en ondernemerschap in het DNA zitten. Een aantrekkelijk salaris dat jouw competenties optimaal verloont – inclusief extralegale voordelen.

Entreprise

En tant que prestataire de services RH polyvalent, Unique vous aide à réaliser vos ambitions. Grâce à nos plus de 40 ans d’expérience, nous faisons partie du top dans le secteur RH belge. Par le biais de nos spécialisations Office, HR Consult, Customer Care et Technicum, plus de 200 collaborateurs dans 41 agences vous garantissent une approche personnelle sur mesure pour les entreprises et candidats exigeants. De starter à professionnel, pour des emplois temporaires ou fixes.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte