Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

FINANCE CONTROLLER

Employeur
HAYS
Lieu
Vlaams Brabant, Leuven
Salaire
Negotiable
Date de clôture
23 nov. 2019

Afficher plus

  • Frans, Nederlands
  • Minimum 3 jaar ervaring
  • Aantrekkelijk salaris + firmawagen

Voor een bedrijf, gelegen in Leuven en actief in de medische sector, is Hays Experts dringend op zoek naar een gedreven Finance Controller met ten minste 3 jaar ervaring.


De nadruk ligt in deze functie op maandafsluiting, accounting, management reporting, KPI reporting, IFRS en business controlling. Daarnaast krijg je ad hoc projecten onder je hoede die je zelfstandig of samen met je collega's tot een goed einde brengt.

De ideale kandidaat moet een bachelordiploma hebben en minimaal 3 jaar ervaring. Je spreekt vloeiend Frans, Nederlands en idealiter ook Engels. Je bent analytisch sterk, flexibel en servicegericht. Je wilt met het bedrijf groeien. Je bent een zeer ervaren Excelgebruiker en hebt ervaring met het werken met ERP-systemen en reporting (Power BI). Je vindt het fijn om pionierswerk te verrichten.

Voor deze job biedt men een uitgebreid salarispakket (aantrekkelijk loon op basis van ervaring, bedrijfswagen, tankkaart, uitgebreide hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, smartphone met abonnement, laptop, recurrente bonus op basis van doelstellingen).

Interesse in deze job Aarzel niet om Esther Dipita te contacteren:

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte