Offre d'emploi : FINANCE CONTROLLER

Recruteur
HAYS
Région
Vlaams Brabant, Leuven
Salaire
Negotiable
Publication
mercredi 9 octobre 2019
Date limite
samedi 23 novembre 2019
Réf
1070620
Contact
Esther Dipita
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  • Frans, Nederlands
  • Minimum 3 jaar ervaring
  • Aantrekkelijk salaris + firmawagen

Voor een bedrijf, gelegen in Leuven en actief in de medische sector, is Hays Experts dringend op zoek naar een gedreven Finance Controller met ten minste 3 jaar ervaring.


De nadruk ligt in deze functie op maandafsluiting, accounting, management reporting, KPI reporting, IFRS en business controlling. Daarnaast krijg je ad hoc projecten onder je hoede die je zelfstandig of samen met je collega's tot een goed einde brengt.

De ideale kandidaat moet een bachelordiploma hebben en minimaal 3 jaar ervaring. Je spreekt vloeiend Frans, Nederlands en idealiter ook Engels. Je bent analytisch sterk, flexibel en servicegericht. Je wilt met het bedrijf groeien. Je bent een zeer ervaren Excelgebruiker en hebt ervaring met het werken met ERP-systemen en reporting (Power BI). Je vindt het fijn om pionierswerk te verrichten.

Voor deze job biedt men een uitgebreid salarispakket (aantrekkelijk loon op basis van ervaring, bedrijfswagen, tankkaart, uitgebreide hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, smartphone met abonnement, laptop, recurrente bonus op basis van doelstellingen).

Interesse in deze job Aarzel niet om Esther Dipita te contacteren: