Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Projectleider ICT - Nl/Eng - Nederland/Vlaanderen (m/v)

Employeur
Unique Charleroi Office
Lieu
ANTWERPEN
Date de clôture
9 nov. 2019

Afficher plus

Fonction
Logistique / Transport, Project Manager
Secteur
Électronique, Automatisation
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience

Détails de l'offre

Gespecialiseerde onderneming in de ontwikkeling van IT-oplossingen



Functiebeschrijving

U staat in direct contact met onze klanten en bent verantwoordelijk voor de volledige implementatie van ons product. Uw missie omvat:

Het uitvoeren van lastenboeken Integreren en testen van de software bij de klant, Het realiseren van de drivers machines voor de productielijnen, Garanderen van de opvolging en opleiding U zult ook in contact staan met andere spelers in houtbewerking en ons eigen intern team



Functie-eisen

U heeft genoten van een opleiding industrieel ingenieur in elektromechanica, mechanica, informatica of soortgelijke ervaring opgedaan op het gebied van industriële houtbewerking.

U heeft een sterke affiniteit voor programmatie, kennis van het vakjargon voor het digitaal aansturen van de machines. Vakjargon computer software Pascal, Delphi zijn een pluspunt. Kennis van schrijnwerktechnieken (pvc, hout, aluminium) is een plus. U spreekt vloeiend Nederlands en beheerst goed het Engels. U werkt voornamelijk in de regio Nederland en Vlaanderen.



Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden u een boeiende baan, binnen een sterke en georganiseerde structuur, Een jonge en dynamische omgeving in een bijzonder evoluerende en competitieve sector, Een bediendencontract in een 38 uur/week regime en dit van maandag tot vrijdag, Een competitief salarispakket

Herken u zichzelf in dit profiel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Hou er wel rekening mee dat we alleen reageren op aanvragen die aan alle selectiecriteria voldoen.

Entreprise

En tant que prestataire de services RH polyvalent, Unique vous aide à réaliser vos ambitions. Grâce à nos plus de 40 ans d’expérience, nous faisons partie du top dans le secteur RH belge. Par le biais de nos spécialisations Office, HR Consult, Customer Care et Technicum, plus de 200 collaborateurs dans 41 agences vous garantissent une approche personnelle sur mesure pour les entreprises et candidats exigeants. De starter à professionnel, pour des emplois temporaires ou fixes.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte