Offre d'emploi : Vertegenwoordiger labomateriaal Wallonië (M/V)

Région
9500
Salaire
- In deze job krijg je heel veel vrijheid gezien je zelf jouw agenda inplant & bepaalt welke pro...
Publication
mercredi 20 mai 2020
Date limite
mardi 16 juin 2020
Réf
16222
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd door scalpels, microcentrifuges, kalibratievloeistoffen, en alle andere labomaterialen, maar wil je toch niet meer aan de slag als laborant? Lees dan zeker verder!
Onze klant, die reeds heel actief is in Vlaanderen, wilt zijn territorium ook in Wallonië verder uitbreiden. De eerste bouwstenen zijn er reeds gelegd, maar hier stopt het natuurlijk niet bij. Daarvoor zoeken wij een tweetalige (Frans/Nederlands) vertegenwoordiger met perfecte kennis van labomateriaal.

De functie:

- Je gaat langs bij prospects en haalt deze binnen, door je grondige kennis van het labomateriaal & jouw vlotte Franse babbel.

- Je volgt jouw bestaande klanten op door deze geregeld op te bellen of te bezoeken, waardoor je de langetermijnrelatie opbouwt en behoudt.

- Je maakt van elk bezoek een rapport op zodat niet enkel jij, maar ook jouw collega's intern, alle prospects/klanten goed kunnen opvolgen.

- Op termijn zal je zelf jouw offertes opmaken en opvolgen, in het begin word je hiervoor bijgestaan door de collega's op kantoor.

Functie-eisen

- Je bent perfect Franstalig, omdat al jouw klanten gelegen zijn in Wallonië. Maar je begrijpt & spreekt ook vlot Nederlands om goed te kunnen communiceren met interne collega's

- Je hebt een wetenschappelijke opleiding & ervaring in een labo

- Je woont in Wallonië of Brussel, zodat je niet iedere ochtend/avond uren in de file hoeft te staan.

Arbeidsvoorwaarden

- In deze job krijg je heel veel vrijheid gezien je zelf jouw agenda inplant & bepaalt welke prospects je gaat bezoeken.

- Door de 2 wekelijkse meetings in Geraardsbergen blijf je op de hoogte van de stand van zaken van jouw Nederlandstalige collega.

- Je vindt afwisseling in jouw job, aangezien je naast de commerciële bezoeken ook zelf jouw administratie in orde brengt & eventueel klachten behandelt.

- Gezien dit geen multinational is, maar een KMO met 12 medewerkers, kent iedereen iedereen

- Jouw brutoloon (+/- 2500 euro) wordt aangevuld met een wagen + tankkaart, laptop, gsm en dagvergoeding.