Offre d'emploi : Vertegenwoordiger labomateriaal

Région
9500
Salaire
- In deze job krijg je heel veel vrijheid gezien je zelf jouw agenda inplant & bepaalt welke pro...
Publication
mardi 18 août 2020
Date limite
vendredi 2 octobre 2020
Réf
44059
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd door scalpels, microcentrifuges, kalibratievloeistoffen, en alle andere labomaterialen, maar wil je toch niet meer aan de slag als laborant? Lees dan zeker verder!
Onze klant zoekt een gedreven vertegenwoordiger die naast het Vlaamse segment, het territorium in Wallonië wil uitbreiden. Een perfecte kennis van het labomateriaal is een vereiste.

De functie:

- Je gaat langs bij prospects. Door je grondige kennis van het labomateriaal & jouw vlotte communicatie zal je deze prospect tot klant maken.

- Je volgt jouw bestaande klanten op door deze geregeld op te bellen of te bezoeken, waardoor je de langetermijnrelatie opbouwt en behoudt.

- Je maakt van elk bezoek een rapport op zodat niet enkel jij, maar ook jouw collega's intern, alle prospects/klanten goed kunnen opvolgen.

- Je zal jouw eigen offertes opmaken en opvolgen, in het begin word je hiervoor bijgestaan door de collega's op kantoor.

- Naast het face-to-face contact zal het bedrijf inzetten op de digitale verkoop met webinars en online meetings. Zeker in de huidige situatie zal er beperkt op de baan gegaan worden.

Functie-eisen

- Je bent tweetalig Frans en Nederlands. Dit is omdat je zowel klanten zal contacteren in Vlaanderen en Wallonië. De voertaal binnen het bedrijf is Nederlands.

- Je bent in het bezit van een wetenschappelijk diploma of ervaring in een labo.

- Je bent commercieel ingesteld en communicatief sterk.

Arbeidsvoorwaarden

- In deze job krijg je heel veel vrijheid gezien je zelf jouw agenda inplant & bepaalt welke prospects je gaat bezoeken.

- Door de 2 wekelijkse meetings in Geraardsbergen blijf je op de hoogte van de stand van zaken van jouw andere collega's.

- Je vindt afwisseling in jouw job, aangezien je naast de commerciële bezoeken ook zelf jouw administratie in orde brengt & eventueel klachten behandelt.

- Gezien dit geen multinational is, maar een KMO met 12 medewerkers, kent iedereen iedereen.

- Jouw brutoloon (+/- 2500 euro) wordt aangevuld met een wagen + tankkaart, laptop, gsm en dagvergoeding.