Offre d'emploi : Payroll Consulent Brussel

Région
Bruxelles (BE)
Publication
jeudi 3 septembre 2020
Date limite
lundi 2 novembre 2020
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais

Payroll Consulent Brussel

SD Worx is een toonaangevende Europese aanbieder van payroll- en hr-diensten, en via onze kantoren verdeeld over 10 landen, in Europa en Mauritius, bereiken we de hele wereld. Ons doel is om oplossingen voor medewerkers tot leven te brengen zodat alle bedrijven, groot of klein, alles uit humanresources kunnen halen, en zowel het bedrijf als zijn medewerkers ervan kunnen profiteren. Onze oplossingen voor mensen overspannen de volledige employee life cycle, van de uitbetalingen van lonen tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van talent.


 
Taken

 

Onze payrollconsulenten staan in rechtstreeks contact met de payrollverantwoordelijken van onze klanten en begeleiden hen bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Vanuit onze regionale kantoren levert deze unit ook payrolladvies.
Je takenpakket bestaat uit:

- het opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klantencontacten;
- de opvolging, berekening en controle van de lonen voor je klanten;
- het begeleiden en adviseren van je klanten bij het gebruik van hun ICT-pakketten;
- het adviseren van je klanten bij hun vragen;
- het opbouwen van kennis en ervaring binnen de verschillende domeinen van payroll.

 

Profiel

Wij verwachten dat je:

- minimum over een bachelor- of masterdiploma beschikt of gelijkwaardig door ervaring;
- een sterke interesse hebt in HR in het algemeen, waarvan payroll en wetgeving in het bijzonder (relevante ervaring is een extra troef);
- een analytische geest hebt en interesse hebt in softwaretoepassingen;
- leergierig bent, sterk klantgericht en nauwgezet kan werken;
- bijdraagt aan onze teamspirit met een gezonde dosis humor en flair.
- goed tweetalig bent (NL/FR)


Plaats van tewerkstelling

Brussel
 

Aanbod 

Wij garanderen je alvast een innoverende organisatie waar je persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat met het opleveren van ijzersterke resultaten voor SD Worx - nationaal én internationaal. We zorgen natuurlijk voor een passend loon en voor extralegale voordelen. Verder kan je via het Flex Income Plan jouw voordelenpakket op maat samenstellen dat naadloos aansluit op jouw persoonlijke behoeften. 

SD Worx biedt jou, naast een competitief salaris en voordelenpakket, de zelfstandigheid en flexibiliteit om je werk in handen te nemen. Zo kan je dankzij flexibele werkuren of door van thuis of andere kantoren te werken, je eigen werk organiseren .
Leren en innoveren is zoals ademen voor ons. We zijn zo altijd geïnspireerd om net dat beetje meer te doen. Via onze vele opleidingen en projecten leer je van experts of uit de praktijk. Vanaf de start word je in je team begeleid, waardoor je kunt profiteren van onze kennis, talenten en verschillen.

Wij werken als één en groeien samen over landen heen, van beter tot best.

Emplois similaires

Emplois similaires