Offre d'emploi : Manufacturing Planner

Région
Meslin l'Êveque
Salaire
Een technisch gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid waarin je kan meewerken aan...
Publication
jeudi 3 septembre 2020
Date limite
dimanche 18 octobre 2020
Réf
51068
Secteur
Industrie
Niveau d'expérience
5 à 10 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein
Functieomschrijving

Ons klant heeft bedrijven met productiefaciliteiten over de hele wereld en is ’s-Werelds toonaangevende fabrikant op het gebied van vervaardiging voor bescherming van hydraulische slangen, kappen en pluggen voor alle marktsectoren.

Onze missie is om te blijven groeien door langdurige relaties op te bouwen, deze te onderhouden, door onze klanten goede producten en service te bieden; leiders te zijn op het gebied van innovatie door continue verbetering van onze processen. HEt bedrijf streeft naar perfectie in tijdige productie en levering met een constante focus op kwaliteit.

Als Manufacturing Planner ben je een onmisbare schakel tussen het management , internal sales en productie/logistiek. Doordat je de KPI’S en data analyses goed weet te monitoren ben je in staat om de productie/logistiek zo efficiënt mogelijk te coördineren en sensibiliseert het team op vlak van kwaliteit en veiligheid.

Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van documenten, opvolging van de planning/orders en realisatie van verschillende projecten. Daarnaast beheer je de voorraad d.m.v. handmatige boekingen en analyseert, verbetert en controleert de kwaliteit en processen waar nodig.

In deze functie rapporteer je aan de Operations Director.

Functie-eisen

Herken je jezelf in het lijstje hieronder? Dan is dit misschien wel dé job voor jou:

  • Je hebt een Bachelor – of masterdiploma bedrijfseconomie;
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie bij voorkeur in een productieomgeving; Je bent een echte communicator waardoor je mensen weet te motiveren; Je bent proactief, accuraat en stressbestendig;
  • Je beschikt over een goede beheersing van Engelse en Franse taal (must) en Nederlands (pré);
  • Je beschikt over goede en brede computervaardigheden zoals MS office en gangbare ERP systemen;

Arbeidsvoorwaarden
  • Een technisch gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid waarin je kan meewerken aan internationale projecten.
  • Een sterk geëngageerd en gemotiveerd team.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in hetgeen je graag doet.
  • Een competitief salaris met toekomstperspectief!
  • Een professionele werkomgeving, gekenmerkt door openhartigheid, vertrouwen en waardering, evenals een vlakke hiërarchie en korte beslissingsroutes.

Emplois similaires

Emplois similaires