Offre d'emploi : ACCOUNTANT

Recruteur
HAYS
Région
Brabant flamand, Grimbergen
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 29 septembre 2020
Date limite
vendredi 13 novembre 2020
Réf
1078132
Contact
Matthieu Vandenbussche
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Voor een Asset management bedrijf gelegen in Grimbergen is Hays Accounting & Finance op zoek naar een ambitieuze Accountant

  • Ervaring met Syndicus boekhouding is een zeer groot asset!
  • Functie met echte doorgroeimogelijkheden binnen een zeer dynamische omgeving
  • Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer


Bij deze functie kom je terecht in een gepassioneerde, motiverende en snelgroeiend bedrijf. Dit bedrijf zet zijn werknemers centraal, aangezien zij de sleutel vormen tot succes. Er heerst een collegiale een aangename werksfeer. Ze investeren in hun werknemers en geven jou de tijd om alles stap voor stap aan te leren. Hiernaast biedt onze klant je een vast contract met een aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen.


Voor onze klant is Hays Accounting & Finance op zoek naar een kandidaat die klaar is voor een afwisselende en uitdagende functie. Je zal instaan voor de hele boekhouding van het bedrijf in functie van je senioriteit en ervaring. Een deel van je takkenpakket is de bboekhouding van de syndicus afdeling. Ervaring met syndicus boekhouding is een groot troef. Je zal fungeren als de rechterhand van de Finance manager. In functie van je ervaring en skills kan de jobinhoud sterk varieren. Dit geeft ook de opportuniteit om beetje bij beetje extra takken op zich te nemen.

De ideale kandidaat voor deze job beschikt over een bachelor diploma in boekhouding en een eerste ervaring in boekhouding (idealiter in syndicus boekhouding). De kandidaat heeft een sterk analytisch denkvermogen en is cijfermatig. De kandidaten moeten minstens een jaar ervaring hebben in een gelijkaardige functie. Ook leergierigheid en verantwoordelijkheidszin zijn in deze job een troef! Ten slotte ben je communicatief zeer vaardig en spreek je vlot Nederlands. Een passieve kennis van het frans is ook gevraagd.

Ben je geïnteresseerd in deze job als Accountant in Grimbergen? Reageer online of neem contact op Matthieu Vandenbussche van Hays Accounting & Finance Brussel via +32 (0)470194006 of

Emplois similaires

Emplois similaires