Offre d'emploi : ADMINISTRATIEVE BEDIENDE

Recruteur
HAYS
Région
Bruxelles
Salaire
Negotiable
Publication
jeudi 8 octobre 2020
Date limite
vendredi 6 novembre 2020
Réf
1078346
Contact
Claudia Gallo
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

HAYS is dringend op zoek naar een administratief medewerker met een passie voor cijfers!

  • Regio Linkebeek
  • Onmiddellijke opstart
  • Ingenieurssector

Voor een bekende internationale speler zijn we dringend op zoek een sterke administratief medewerker met analytische vaardigheden. Zo zal je binnen de divisie ondersteuning bieden voor verschillende taken zoals het controleren en versturen facturen, het opmaken van documenten voor leveranciers, het beheer van de algemene mailbox met vragen van klanten en het controleren van prijzen en uurlonen. Het gaat om een uitgebreide cijfermatige en administratieve job.

Je beschikt over een uitstekend niveau van het Nederlands, daarnaast heb je een professioneel niveau van het Frans. Je hebt minimum een eerste stabiele ervaring binnen een administratieve functie. Daarnaast heb je een sterke affiniteit voor cijfers en beheers je een goed niveau in Excel (formules, draaitabellen). Omdat persoonlijkheid binnen deze functie zeer belangrijk is, zoeken ze iemand die proactief, zelfstandig en communicatief te werk gaat.

Je komt terecht in een bloeiend bedrijf dat thuis is in verschillende markten. Daarnaast kom je terecht in een zeer stabiele functie en omgeving waar de werknemer centraal staat! Je ontvangt meteen een vast contract aangevuld met een interessant salarispakket. Een onmiddellijke opstart is gegarandeerd. Onze klant is makkelijk bereikbaar met de wagen en voorziet voldoende parkeermogelijkheden.

Interesse in deze functie waar je zowel jouw administratieve en analytische capaciteiten kan tonen? ? Solliciteer dan nu via de button! Of stuur je CV naar