Offre d'emploi : COMPLAINTS OFFICER

2 jours restants

Recruteur
HAYS
Région
Bruxelles
Salaire
Negotiable
Publication
mercredi 14 octobre 2020
Date limite
samedi 28 novembre 2020
Réf
1077874
Contact
Claudia Gallo
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Hays Brussel is op zoek naar een gedreven Complaints Officer

  • Gedreven Complaints Officer
  • Grote speler in de banksector
  • Doorgroeimogelijkheden verzekerd
  • Onmiddellijk vast contractOnze klant is één van de grootste spelers binnen de bankindustrie en gelegen in het centrum van Brussel.In deze uitdagende functie zal u alle schriftelijke klachten behandelen via mail die de klanten opsturen. In samenwerking met de interne en externe partners helpt u het klachtenbeheer binnen de bank te optimaliseren. Ten slotte treed je ook op als visitekaartje van de firma en help je mee nieuwe klanten aan te trekken.

Hays Brussel is voor deze gevarieerde functie op zoek naar kandidaten met een Bachelor diploma in rechten of communicatie en/of ervaring in een soortgelijke, klantgerichte functie. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en spreekt ook een aardig mondje Frans. Je bent communicatief sterk en stelt steeds alles voorop om je klant zo goed mogelijk te helpen. Ook in moeilijkere situaties, kan je het hoofd koel houden en oplossingsgericht werken.

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract aan met een interessant salaris en tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. Je komt terecht in een bedrijf in volle groei met tal van doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de gedreven Complaints Officer die we zoeken? Contacteer dan Claudia Gallo van Hays Response Brussel op

Is deze opportuniteit niets voor jou, maar lijkt het jou wel de geknipte nieuwe uitdaging voor iemand in je netwerk? Verwijs hem/ haar dan door naar ons door het online formulier in te vullen en win een waardebon van €100 !