Offre d'emploi : M&A/Corporate Finance advisor

1 jour restant

Région
Groot-Bijgaarden, Flemish Brabant
Salaire
Negotiable
Publication
vendredi 23 octobre 2020
Date limite
lundi 7 décembre 2020
Réf
JN -102020-1239972
Contact
Eliane Mullens
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
  • Je gaat klanten adivseren ivm fusie- en overnametrajecten, waardebepalingen en modelleringsopdrachten (zowel voor KMO's, investeringsfondsen als multinationals).

Bedrijfsomschrijving

Moderne, aangename werkomgevingSuper toffe bedrijfscultuur: friday drinks, uiteten, uitstapjes,..Geen nummergehalte: je wordt gewaardeerd op je werkGepassioneerde collega's met een geweldige teamspirit

Omschrijving

Je werkt mee aan fusie- en overnametrajecten, waardebepalingen en modelleringsopdrachten (zowel voor KMO's, investeringsfondsen als multinationals). Je voert waarderingsopdrachten uit en reviewt deze in het kader van aan -en verkopen van ondernemingen en handelsfondsen. Je spoort potentiële risico's op en beoordeelt de impact ervan op de waardering.Je ontwikkelt en beoordeelt financiële modellen en scenario-analyses die nodige ondersteuning bieden voor de klant. Je maakt de voorbereiding en doet de review van klantgerichte rapporten en presentaties.Je bouwt een duurzame relatie uit met bestaande klanten. Je verleent advies aan de klant over de redelijkheid van business plannen en achterliggende assumpties. Je stuurt multidisciplinaire teams aan en zet waar nodig een interdepartementale samenwerking op.

Profiel van kandidaat

Je bent in het bezit van een Master- of Bachelordiploma, bij voorkeur met een economische of ingenieursachtergrond. Je hebt minstens 3 jaar ervaring in transaction services/corporate finance. Je bent analytisch ingesteld en kan zelfstandig verregaande financiële analyses uitvoeren.

Aanbod

Een full time job in ons kantoor in Melle (Gent) / Groot-Bijgaarden (Brussel)Een gevarieerd werkaanbod in een interdisciplinaire omgevingEen aantrekkelijk remuneratiepakket conform jouw achtergrond en ervaringEen dynamische werkomgeving

Emplois similaires

Emplois similaires