Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

CS / SS

Employeur
HAYS
Lieu
Bruxelles
Salaire
Negotiable
Date de clôture
17 déc. 2020

Afficher plus

Fonction
Achat / Vente, Support vente / administration
Secteur
Électronique
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience

Hays Brussel is op zoek naar een Customer Service Sales Support medewerker voor bekend internationaal bedrijf, gelegen in Brussel.

  • Administratie + projectopvolging
  • NDL-FR
  • Centrum Brussel - zeer goed bereikbaar







Hays Brussel is hiervoor op zoek naar een enthousiaste Customer Service Sales Support medewerker om hun team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van al de aspecten gerelateerd aan de lancering van hun nieuwe product. Je klanten zijn zowel particulieren als professionelen. Je bent verantwoordelijk voor een breed administratief takenpakket: opmaak en beheer van contracten, facturatie, klanten te woord staan bij vragen en problemen. Ten slotte analyseer je hoe de lancering van hun nieuwe project verloopt via rapporteringen en ga je proactief op zoek naar verbeteringen. Hiervoor werk je nauw samen met de verschillende interne departementen.

Voor deze dynamische functie is Hays Brussel op zoek naar iemand met idealiter ervaring in een administratieve functie. Kandidaten die net hun Bachelordiploma behaalden, komen zeker ook in aanmerking. Je hebt een zeer goede kennis van zowel Nederlands en Frans en kan ook een mondje Engels spreken. Je bent oplossingsgericht, sociaal, proactief en haalt er grote voldoening uit om projecten van A-Z te beheren. Daarnaast ben je analytische ingesteld en heb je een goede kennis van Excel. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Hays Brussel biedt je voor deze uitdagende functie onmiddellijk een vast contract aan. Je ontvangt hiervoor een interessant salaris dat wordt aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Het bedrijf kenmerkt zich door een zeer aangename sfeer met zeer mooie en reële doorgroeimogelijkheden. Onze klant is bovendien zeer vlot bereikbaar met openbaar vervoer en beschikt over flexibele werkuren wat een goede work-life balance mogelijk maakt.

Ben jij de nieuwe Customer Service Sales Support medewerker die wij zoeken? Contacteer dan Hays Brussel en vraag naar Claudia Gallo of solliciteer online!

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte