Offre d'emploi : SALES REPRESENTATIVE - RENEWABLE ENERGY

Recruteur
HAYS
Région
Bruxelles
Salaire
Negotiable
Publication
lundi 2 novembre 2020
Date limite
jeudi 17 décembre 2020
Réf
1077884
Contact
Andréa Mubiayi
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

  • Externe sales
  • Windmolens en groene energie
  • Nationale functie, NL/FR

Voor onze klant Hays Sales Brussel is momenteel op zoek naar een Sales Representative. Ze zijn al meer dan 15 jaar een sterke ecologische en innovatieve speler op de energiemarkt. Het Bedrijf is marktleider in windmolens en hernieuwbare energie. Door hun jaarlijks stijgende omzet kennen ze een sterke groei en gaan wij voor hen op zoek naar een extra aanwinst voor hun team!

Als Sales Representatieve Groene Energie ben je bij het bedrijf verantwoordelijk voor het uitbouwen van hun klantenportfolio. Hiervoor bezoek je potentiële klanten en probeer je hen te overtuigen om een contract met het bedrijf aan te gaan. Je krijgt alle adressen hiervoor aangeleverd (je moet de klanten niet zelf vinden). Deze klanten zijn nationaal verspreid en zijn voornamelijk eigenaars van gronden zowel binnen de industrie als de landbouw. Je spreekt grondeigenaars aan met als doel de windmolens op hun terrein te mogen plaatsen. Je moet dan overeenkomsten afsluiten met grondeigenaren voor de plaatsing van windturbines. Dit betreft contracten van lange termijn, waardoor een sterke opvolging noodzakelijk is om hen te overtuigen om een juridische overeenkomst met het bedrijf af te sluiten. Je brengt dan ook het meeste van jouw tijd door op locatie bij de klant, waarvoor je jouw eigen agenda kan beheren. Eénmaal per week werk je samen met jouw team op het kantoor. Je rapporteert regelmatig over jouw vooruitgang en KPI's aan jouw manager.

De ideale kandidaat heeft reeds een eerste relevante ervaring binnen sales op zak. Aangezien het om een complex dienst gaat, ben je liefst in het bezit van een Bachelor of je bent gelijkwaardig door ervaring. Voor deze een nationale functie (Vlaanderen en Wallonië) is een vlotte kennis van het Nederlands en Frans vereist. Je woont idealiter rond Brussel of Vlaams Brabant. Je bent iemand met goede interpersoonlijke vaardigheden die makkelijk een vertrouwensband met zijn klanten kan opbouwen. Je bent een doorzetter, straalt maturiteit uit en bent een sterke onderhandelaar met goede overtuigingsskills. Je gaat autonoom en resultaatsgericht te werk.

Het bedrijf biedt jou een uitdagende job binnen een innovatieve en ecologisch verantwoorde omgeving. Je kan rekenen op een vast en variabel salaris, aangevuld met het hele pakket aan extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, smartphone, laptop, maaltijdcheques, verzekeringen,…).

Interesse in deze functie? Solliciteer dan nu! Appliceer online of contacteer Andréa Mubiayi van Hays Sales Brussel via 02 541 16 53.

Emplois similaires

Emplois similaires