Offre d'emploi : Customer Service Officer

Région
Belgique
Salaire
Negotiable
Publication
lundi 16 novembre 2020
Date limite
jeudi 31 décembre 2020
Réf
JN -112020-1555046
Contact
Juline Decloitre
Secteur
FMCG
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Als customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijstaan van onze klanten en verdelers via de telefoon en via e-mail om aan hun vragen en noden te voldoen.

Client Details

  • Internationnal Company
  • Located in Brussels
  • Growing company

Description

80% van de tijd

Als customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijstaan van onze klanten en verdelers via de telefoon en via e-mail om aan hun vragen en noden te voldoen. Je werkt dagelijks met verkopers, logistieke afdelingen en magazijnen.

* Je beheert de bestellingen voor de klanten in uw regio (ontvangst en registratie van bestellingen op ERP Sage X3) en opvolging tot de levering van de artikelen.

* Je organiseert het transport van de goederen wanneer nodig

* Je stelt offertes op

* Je zorgt voor de dienst naverkoop

* Je informeert klanten over producten, voorraad, prijzen, levertijd, facturen, status van hun bestellingen, enz.

* Export: Je volgt containerverzending op, zorgt voor de formaliteiten/douanedocumenten, internationale betalingen (documentair krediet, wisselbrief)

* Je volgt de schadeclaims op

* Regio: Nederlandstalige markt (in België en Nederland)

20% van de tijd

Je bouwt ons marktaandeel uit in de sector van de chemicaliën voor mobiele toiletten en je staat in voor een goede klantenbinding via een optimale service.

* Je bent volledig verantwoordelijk voor de klantenportefeuille van jouw regio. Prospects worden gevalideerd door de verkoopsondersteuning, of worden gegereneerd op vakbeurzen, enz.

* Jeprospecteertactiefnieuweklanten door onderzoektedoen op het internet en hen tebellen

* Jewerktaanhetopbouwen van eengoederelatie met debestaandeklanten

* Jepolstnaar en analyseertdebehoeften van uwpotentiëleklanten en steltoplossingen op maatvoor

* Jestreeftnaarhetbehalen van maandelijkse of jaarlijksedoelstellingen

* Regio: Nederlandstalige markt (in België en Nederland)

Profile

Jouw profiel Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in een gelijkaardige rol Je kunt vlot communiceren in het Engels en het Nederlands (vloeiend) en in het Frans (operationeel) mondeling en schrifteljik. Elke bijkomende Europese taal is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van Outlook, Word en Excel Je competenties * Je bent klantgericht en kunt omgaan met stressvolle situaties * Je bent computervaardig en hebt sterke administratieve vaardigheden * Je kunt in een snelle en veeleisende omgeving werken in een multitasking modus * Je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden * Je kunt prioriteiten stellen en je hebt oog voor details * Je bent oplossingsgericht en in staat de problemen van je klanten te anticiperen en op te lossen. * Je bent enthousiast, optimistisch en goed in het werken in teamverband * Je bent georganiseerd, stipt, en geduldig Ons aanbod * Goede werksfeer * Internationale werkomgeving * Voltijds vast contract * Aantrekkelik salaris op bais van profile en ervaring * Jaarlijks winstdelingsprogramma * Jaarlijks salarisverhogingsprogramma op basis van objectieve meetinstrumenten * Bonus bij het behalen van jaarlijkse verkoopdoelstellingen.

Job Offer

  • Great growing opportunities
  • Be part of a international team
  • Good salary package
  • Nice working environment

Emplois similaires

Emplois similaires