Offre d'emploi : TECHNISCHE INSIDE SALES

Recruteur
HAYS
Région
Belgique
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 1 décembre 2020
Date limite
vendredi 15 janvier 2021
Réf
1078324
Contact
Lieze Mottoul
Fonction
Achat / Vente
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Voor onze klant, een technisch bedrijf gelegen in Brussel, zijn wij vanuit Hays Brussel op zoek naar een technische inside sales medewerker.

  • Ervaring in technische functie of een technische bachelor is vereist
  • Familiale en informele sfeer
  • Nederlands/Frans
  • Opportuniteit voor op lange termijn


Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologische sector. Na een grondige opleiding word je ingezet voor de gehele administratieve ondersteuning van het salesteam: offertes opmaken en opvolgen, facturatie voorbereiden, klantencontact onderhouden, beantwoorden van technische vragen, enz. Met andere woorden: een job met heel wat variatie waarin je je niet zal vervelen!


Het beantwoorden van technische vragen is een belangrijk onderdeel van de job, daarom zijn wij op zoek naar kandidaten die ervaring hebben in een technische ondersteunende functie of een technische bachelor op zak hebben. Verder spreek je vloeiend Nederlands en Frans, aangezien je met verschillende nationale klanten in contact zal staan. Je zal deel uitmaken van een klein, maar hardwerkend team! We zijn dus op zoek naar kandidaten die teamspirit hoog in het vaandel dragen en niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken!


Onze klant biedt een grondige opleiding en een vast contract na een geslaagde interimperiode. Hierbovenop wordt een zeer aantrekkelijk salaris aangeboden, aangevuld met een hospitalisatie- & groepsverzekering en maaltijdcheques. Daarbij kan je in samenspraak jouw uren bepalen! Dit aangevuld met een erg familiale sfeer zorgt voor de ideale work-life balance!

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk via de button of door contact op te nemen met Lieze Mottoul van Hays Brussel via

Emplois similaires

Plus de recherches comme celle-ci

Emplois similaires