Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Employeur
HAYS
Lieu
Brabant flamand, Drogenbos
Salaire
Negotiable
Date de clôture
17 janv. 2021

Afficher plus

Fonction
Administration / Secrétariat
Secteur
Énergie / Gaz / Eau
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience

Voor onze klant, een technisch bedrijf gelegen in het zuiden van Brussel, zijn wij vanuit Hays Brussel op zoek naar een customer service specialist.

  • Nederlands/Frans
  • Opportuniteit voor op lange termijn
  • Internationaal bedrijf
  • Salaris met extralegale voordelen



Onze klant is een internationale marktleider op vlak van verwarmings- en ventilatietechnologie en is op zoek naar een customer service specialist. Jouw takenpakket zal bestaan uit het behandelen van vragen via telefoon, mail en de chatbox. Deze vragen kunnen gaan over problemen, contracten, facturatie,… Jij zorgt ervoor dat je de beste oplossing kan aanbieden zodat alle klanten tevreden zijn. Klantentevredenheid is dan ook jouw topprioriteit!


Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar iemand met minimum een bachelor diploma of een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. Daarnaast heb je ook affiniteit met de technische sector. Verder spreek je vloeiend Nederlands en Frans, aangezien je met verschillende nationale klanten in contact zal staan. We zijn op zoek naar iemand die erg klantgericht is en daarnaast doorzettingsvermogen hoog in het vaandel draagt.


Onze klant biedt een vast contract aan na een geslaagde interimperiode. Hierbovenop wordt een zeer aantrekkelijk salaris aangeboden. Dit salaris wordt bij een vast contract aangevuld met verschillende verzekeringen. Deze veelzijdige functie aangevuld met dit aantrekkelijk salarispakket zorgt voor een perfecte aanvulling op jouw cv!

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk via de button of door contact op te nemen met Lieze Mottoul van Hays Brussel via

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte