Offre d'emploi : Accounting Assistant

Région
Groot-Bijgaarden, Flemish Brabant
Salaire
Negotiable
Publication
mardi 5 janvier 2021
Date limite
vendredi 19 février 2021
Réf
JN -012021-1995001
Contact
Eliane Mullens
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
Intérim
Temps de travail
Temps plein
  • Tijdelijke administratieve ondersteuning (6 maanden) van de Finance Manager
  • Breed takenpakket

Bedrijfsomschrijving

  • Snel groeiend bedrijf in Groot-Bijgaarden
  • Toffe collega's
  • Trainingen

Omschrijving

Je zorgt voor de administratieve opvolging van de boekhouding in samenwerking met de Finance Manager;Je volgt het goedkeuringsproces van inkomende facturen op de voet en zorgt voor een snel beheer;Je zorgt voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen & klantbetalingen in het boekhoudsysteem;Je helpt de manager bij de maandelijkse afsluiting (cut off, te ontvangen facturen, salarissen, reconciliatie, cleanup van bankrekeningen).

Profiel van kandidaat

Je beschikt bij voorkeur een bachelordiploma in boekhouding of gelijkwaardige werkervaring;Je bent in staat om een ​​ERP- of SAP-type factureringssoftware af te handelen;Je bent sterk in probleemanalyse en probeert steeds oplossingsgericht te werken;Je hebt oog voor detail & zin voor nauwkeurigheidJe weet hoe je in volledige autonomie moet werken maar je kan ook gemakkelijk integreren in een team;Je beheerst gemakkelijk Frans en Nederlands;Microsoft Office tools heeft voor jou geen geheimen;Je bent beschikbaar vanaf 1 februari voor een periode van 6 maanden.

Aanbod

Een contract voor bepaalde tijd van 6 maanden fulltime;Marktconform salaris met extralegale voordelen.Een lonende ervaring op je cv;Een aangenaam sfeer. Home-working mogelijk (2 dagen per week)

Emplois similaires

Emplois similaires