Offre d'emploi : FEE Dossierbeheerder Groepsverzekering (m/v)

1 jour restant

Région
BRUSSEL
Publication
mardi 2 février 2021
Date limite
mardi 2 mars 2021
Réf
UNQ-BE
Contact
Unique Brussels Office
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Mi-temps

Wij zijn een Belgische verzekeringsmaatschappij die zowel levens- als niet-levensverzekeringen aanbiedt.Functiebeschrijving

Heb je zin om de poort naar de verzekeringswereld open te breken en meer inzicht te krijgen in al haar boeiende facetten?

Wat houdt deze functie eigenlijk in?

 • Als dossierbeheerder beheer je een eigen klantenportefeuille.
 • Je volgt de dossiers van jouw klanten op van A tot Z, dat wil dus heel wat zeggen (vanaf aansluiting over wijzigingen tijdens de loopbaan tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers).
 • Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies.
 • Op je eigen spontane manier help je verzekerden, klanten, makelaars, collega's en noem maar op (dit zowel schriftelijk als telefonisch).
 • Laat je creativiteit en proactiviteit maar de vrije loop, want samen met jouw collega's denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

Nu al overtuigd? Verstuur jouw kandidatuur (CV) naar bruxelles-arts@unique.be- 02/ 551.00.98Functie-eisen

Wij zijn geen hokjesdenkers en kijken niet naar specifieke opleidingen of ervaringen, maar kijken naar jouw potentieel!

 • Beschik je over een Bachelor of Masterdiploma (Verzekeringen, Economie, Fiscaliteit, Bedrijfsmanagement, TEW, Handelsingenieur, Taalkunde,...) of ben je gelijkwaardig door ervaring binnen een analytische functie?
 • Ben je goed tweetalig Nederlands en Frans?
 • Kan je vlot overweg met Excel en de andere Office toepassingen?
 • Hou je van cijfers en beschik je over sterke analytische competenties?
 • Bouw je tevens graag een vertrouwensrelatie op met jouw contactpersonen en kan je je inleven in hun verwachtingen?
 • Ben je een organisatietalent, planner en kan je jouw eigen prioriteiten bepalen?
 • Beschik je over een sterk logisch denkvermogen?

Ben je bovenal leergierig en heb je goesting om je te laten onderdompelen in onze sector? Dan ben jij dé juiste kandidaat!Arbeidsvoorwaarden

Ons bedrijf is bovenal een stabiele werkgever met een duidelijke langetermijnvisie voor haar werknemers. Wij stellen werknemers als ons belangrijkste goed en willen jou ondersteunen met interne opleidingen (zowel bij de start als in het verder vervolg van jouw loopbaan). Wij hechten belang aan een aangename werkomgeving binnen een dynamisch team. Ons bedrijf wil een plek zijn waar je jezelf verder kan ontplooien en waar de balans tussen privé en werk in evenwicht is. En last but not least; wij bieden een compleet loonpakket met een brede waaier aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringen, tussenkomst internet, cafetariaplan met mogelijkheid tot autoleasing,...). Dit alles bieden wij onder de vorm van een vast contract.