Offre d'emploi : CALL CENTER MEDEWERKER

Recruteur
IKEA
Région
Zaventem (Commune), Hal-Vilvorde
Publication
jeudi 4 mars 2021
Date limite
lundi 3 mai 2021
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps partiel
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais

CALL CENTER MEDEWERKER

WIE JE BENT

De IKEA klantendienst zoekt nieuwe medewerkers. Onze nieuwe medewerkers krijgen een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. We herkennen en investeren in talent!

Vind jij het leuk om klanten te helpen? Durf jij keuzes te maken en krijg je energie van het meedenken over slimme home furnishing oplossingen? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Customer Support Centre medewerker!

- Je hebt ervaring met klantcontact en bent communicatief sterk. Je durft daarnaast zelf beslissingen te nemen en je kan snel schakelen.
- Je bent klantgericht en zorgt ervoor dat de klant zich steeds gehoord en begrepen voelt.
- Je beheerst bij voorkeur beide landstalen (NL/FR), zowel schriftelijk als mondeling.
- Je bent stressbestendig, problemen zie jij als uitdagingen die de best mogelijke oplossing verdienen.

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN

Tijdens je werkdag help je je klant verder via telefoon, mail of chat. De vragen die binnenkomen, zijn divers. Zo is het mogelijk dat de klant jou belt voor advies over het installeren van een nieuwe keuken, een klacht over een beschadigd artikel, ontbrekende onderdelen of een vertraagde levering. Jij bent bij gesprekken voorbereid op elke mogelijke reactie van de klant. Bij elk gesprek bezorg jij de klant uiteindelijk een ‘twinkle in the eye’. Jij bent degene die bepaalt hoe de vraag of het probleem van de klant opgelost gaat worden, waarin je erg vrij wordt gelaten.

SAMEN ALS EEN TEAM

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.
Het Customer Contact Center is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.be of in één van onze 8 vestigingen.

Wij bieden je een contact aan tussen 20 - 27u/week. Je plaats van tewerkstelling is Zaventem, waar wij jou slechts 1 dag per week verwachten. Na een grondige training (online en op locatie) kan je van thuis uit werken met de technische uitrusting die wij jou verschaffen. Naast een competitief salaris bieden wij je tal van extra legale voordelen aan waaronder eco-cheques, IKEA bonus, personeelskorting, een uitgebreid verzekeringspakket, ....

WAAROM JE VAN ONS ZULT HOUDEN

Vanuit de diepe Zweedse bossen, hebben we onze cultuur en waarden verspreid over de wereld. Onze basis komt vanuit onze schitterende woninginrichtings-produkten en oplossingen, gemaakt met respect voor onze aarde, die miljoenen consumenten bereiken. Wij kunnen dit doen door onze fantastische medewerkers die op alle fronten verschillend zijn maar die de passie voor woninginrichting gemeen hebben. Wij dragen allemaal bij vanuit onze unieke persoonlijkheden en we willen samen groeien en ontwikkelen. Onze visie "een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen" inspireert en leidt ons bij alles wat we doen. Dat is IKEA.

WAT ONS MET ELKAAR VERBINDT

  • Onze waarden leven
  • Bijdragen door helemaal jezelf te zijn
  • Een passie voor woninginrichting
  • Ontwikkelen door in het diepe te springen
  • De tijd van je leven!

Emplois similaires

Emplois similaires