Offre d'emploi : Teamleader Vulploeg

Région
Zaventem
Salaire
Je staat mee aan de wieg van een nieuw verhaal, een gloednieuwe supermarkt. En niet zomaar de ee...
Publication
mardi 16 mars 2021
Date limite
vendredi 30 avril 2021
Réf
146600
Secteur
Autre
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Néerlandais
Functieomschrijving

Wil jij graag aan de slag bij een sterk merk? Geef je graag leiding, maar steek je even graag zelf de handen uit de mouwen? Kortom, jij bruist van positieve energie?

Dan is Teamleader bij Albert Heijn in Zaventem de geknipte baan voor jou!

Wat houdt de job in?

  • Je coacht een team van zo’n 10-tal winkelmedewerkers.
  • Je organiseert de verschillende taken van het team, maar je werkt zelf ook mee waar nodig.
  • Je bouwt een persoonlijk contact op met de klanten, jij bent hun eerste aanspreekpunt.

Jij mag dus elke dag je medewerkers inspireren. Méér nog: Je mag je team leiden op het werkgebied dat jou het meeste boeit!

Als Teamleader van het Team Verkoopklaar sta je in voor de ontvangst en het aanvullen van de goederen. De goederen worden aangeleverd op rollend materiaal en de winkel wordt altijd meteen aangevuld, er is geen magazijn. Samen met je team zorg je dus voor een nette en perfect gevulde winkel, waar klanten zich heel erg welkom voelen.

Ook nog belangrijk om weten, de werkuren: ideaal is toch dat een Teamleader ’s morgens alle activiteiten mee opstart, dat betekent om 6.00u beginnen. Meestal worden er 7 werkuren gepresteerd, met 30 min. pauze.

Werken in de verkoop betekent natuurlijk ook weekendwerk. Bij Albert Heijn ook op zondag, van 6.00u tot 12.15u. Maar het uurrooster wordt altijd besproken en meestal werk je afwisselend op zaterdag of op zondag. Daarvoor krijg je ook een vaste vrije dag door de week. En er wordt altijd , in de mate van het mogelijke, rekening gehouden met de verhouding werk-privé.

Functie-eisen
  • Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs of je bent bachelor. Een specifieke studierichting is niet vereist, wat primeert is je denkniveau.
  • Je hebt wat administratieve vaardigheden. Om je een idee te geven waarom: je doet stocktellingen aan de hand van een scanner. En soms worden producten voor de versafdeling ook wel door de Teamleader besteld.

Arbeidsvoorwaarden

Je staat mee aan de wieg van een nieuw verhaal, een gloednieuwe supermarkt. En niet zomaar de eerste de beste: Albert Heijn is bekend om zijn kwaliteit, dagelijks worden er maar liefs 4 vrachtwagens aan verse producten geleverd. Dit is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring in verse voeding! Je krijgt een degelijke training en begeleiding. Je kan jezelf ontplooien hoe jij dit graag wilt. Doorgroeien naar ( assistent) supermarktmanager hoort bij de mogelijkheden. Maar intussen mag je al voluit gaan: je team coachen, motiveren en enthousiasmeren! Je mag tonen wat je waard bent! Deze training gaat door in één van de bestaande filialen.

Het leven draait natuurlijk niet om werken alleen, daarom zijn er die beurtrollen en de correcte afspraken over je uurrooster, zodat je job, gezin, studie, vrije tijd…perfect in evenwicht zijn en dit hebben je toekomstige collega’s ons alvast verteld: dat ze zo graag werken bij Albert Heijn omwille van het familiale karakter van de winkels.

Ook; dat de winkels aangenaam ingericht zijn, ja, dat werkt nu eenmaal vlotter en dat het daar een toffe club is konden we zelf al vaststellen.

Na een positieve interimperiode ligt een vast contract voor je klaar. Het loon? Wees gerust: dat geeft een mooi bedrag op het eind van de maand.

Emplois similaires

Emplois similaires