Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Kartrekker Groenten en Fruit nieuwe Albert Heijn Mechelen

Employeur
ACTIEF INTERIM VILVOORDE
Lieu
Mechelen
Salaire
Je staat mee aan de wieg van een nieuw verhaal en dat mag je best letterlijk nemen. Je komt tere...
Date de clôture
30 avr. 2021

Afficher plus

Fonction
Achat / Vente, Ventes - général
Secteur
Autre
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Langue(s) souhaitée(s)
Néerlandais
Functieomschrijving

Altijd graag met verse producten gewerkt? Word jij vrolijk van klanten te helpen met het kiezen van de gepaste groenten en fruit? Heb je een affiniteit met voeding? Wil jij graag werken bij Albert Heijn Mechelen, gekend om zijn verse producten en leuke werksfeer? Wil jij de kans krijgen om te groeien?

Wil jij mee werken om van deze nieuwe vestiging een succesverhaal te maken? Lees dan zeker verder en kom te weten wat deze job jou allemaal te bieden heeft.

Hoe zal jouw werkdag verlopen?

·        Je beheert de versafdeling groenten en fruit zoals het jouw eigen winkel zou zijn. Orde en netheid zijn voor jou prioriteit.

·        Je staat in voor de kwaliteitscontrole van de producten. Geen enkele klant wordt gelukkig bij het zien van onverzorgde producten.

·        Je werkt samen met enkele collega’s om van deze afdeling een pareltje te maken. Aangezien dit het eerste is wat de klanten te zien krijgen wanneer ze de winkel binnen komen.

·        Heb je zelf wat kennis van de vele soorten groenten en fruit? Perfect, zo kan je de klanten met een glimlach het nodige advies geven.

·        Je verzorgt ook de verkoop op deze afdeling, dus je hebt een fijn contact met de klanten.

·        De voorraad volg je strikt op, hiervoor krijg je een tablet ter beschikking.

·        Af en toe mag je ook creatief uit de hoek komen. Komt er bijvoorbeeld een nieuw product in het gamma? Dan mag jij lekkere proevertjes organiseren!

·        Je werkt voltijds in een 35 uren stelsel, dat betekent: 7 uur per dag werken. De winkel is dagelijks open van 6u tot 20u, dus logisch dat er in shiften wordt gewerkt. Maar goed om weten: De uren worden besproken en je krijgt een vaste vrije dag in de week, zodat je dit makkelijk kan koppelen met je privéleven.

·        ‘En zondagwerk?’ horen we je al vragen. Klopt: ook op zondag wordt er gewerkt van 6u tot 12.15u. Maar jij en je collega’s werken afwisselend op zaterdag of op zondag. En uiteraard krijg je daarvoor een vrije dag in de week.


Functie-eisen

·        Je hebt een diploma secundair onderwijs, de richting is niet belangrijk, wel je denkniveau.

·        Je spreekt goed Nederlands.

·        Maar het allerbelangrijkste: je barst van de ‘goesting’ om hier aan de slag te gaan. En die vriendelijke glimlach, die moet je natuurlijk ook elke dag meebrengen.


Arbeidsvoorwaarden

  • Je staat mee aan de wieg van een nieuw verhaal en dat mag je best letterlijk nemen. Je komt terecht in wat HET grootste filiaal van Albert Heijn in België zal worden. Een gloednieuwe supermarkt dat momenteel in volle opbouw is op de Malinas-site. En niet zomaar de eerste de beste: Albert Heijn is bekend om zijn kwaliteit, dagelijks worden er maar liefs 4 vrachtwagens aan verse producten geleverd. Dit is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring in verse voeding!

·         Je krijgt hier kansen om te groeien. Werken in een grote organisatie betekent ook: meer doorgroeimogelijkheden, dus als je ooit een trapje hogerop wil…

·         Het leven draait natuurlijk niet om werken alleen, daarom zijn er die beurtrollen en de correcte afspraken over je uurrooster, zodat je job, gezin, studie, vrije tijd, … perfect in evenwicht zijn.

·         En dit hebben je toekomstige collega’s ons alvast verteld: dat ze zo graag werken bij Albert Heijn omwille van het familiale karakter van de winkels. En ook: dat de winkels aangenaam ingericht zijn, ja, dat werkt nu eenmaal vlotter. En dat het daar een toffe club is konden we zelf al vaststellen.

·         En het loon? Wees gerust: dat geeft een mooi bedrag op het eind van de maand.



Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte