Offre d'emploi : Business Development Support - IT sector

Région
Flemish Brabant, Zaventem
Salaire
€1900 - €2200 per month
Publication
mercredi 19 mai 2021
Date limite
samedi 3 juillet 2021
Réf
JN -082020-331180
Contact
Annabel Joris
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Als Business Development Support - IT sector, onderhoud je telefonische contacten met business leiders van bedrijven. Je start conversaties op hoog niveau om interessante commerciële informatie te bekomen en directe sales opportuniteiten te detecteren voor de account managers.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een bedrijf actief in de IT sector met kantoor in Zaventem.

Omschrijving

Business Development Support - IT sector:

  • Je ondersteunt de commerciële activiteiten van IT bedrijven. Als Business development specialist zal je op projecten werken voor grote IT spelers zoals Microsoft, IBM, SAP and HP, van het genereren van leads tot het inplannen van afspraken voor sales.
  • Kan je conversaties voeren op een professionele manier en je makkelijk aanpassen aan ieder niveau van gesprekspartner (tot hoog management)? krijg je een kick bij het openen van deuren en het succesvol inplannen van afspraken? Met jouw dynamische en assertieve aanpak, zal je het management van grote organisaties contacteren en gesprekken aangaan met deze verantwoordelijken inzake de IT infrastructuur en IT business processen binnen het bedrijf.
  • In ondersteuning van het project bij jouw klant, zal je deze bedrijven contacteren en commerciële informatie bekomen. Het is daarom belangrijk dat je kan meedenken met je klant en een vlotte, aangename conversatie kan opzetten.
  • Je kan de kern van deze gesprekken correct samenvatten in rapporten, en jouw klanten dus correct informeren over de resultaten van jouw gesprekken, a.d.h.v. evaluaties, briefings en reports.
  • je bent verantwoordelijk voor het opstellen van reportings en een heldere communicatie van de resultaten die je hebt behaald in dit project aan de project leiders.

Profiel van kandidaat

de ideale kandidaat voor deze positie van Business Development Support - IT sector:

  • heel goed niveau van Nederlands en goed begrip van Engels
  • positieve ingesteldheid, dynamisch en proactief
  • sterke communicatie: een actieve luisteraar, sterk in samenvatten en de juiste vragen stellen. Je legt makkelijk een link met anderen en weet een interessant, aangenaam gesprek op te zetten.
  • je legt makkelijk de juiste connecties en links, je durft doorvragen en weet zo de juiste informatie te verkrijgen
  • je bent commercieel ingesteld en houdt van een uitdaging.

Aanbod

Als Business Development Support - IT sector, zal je terechtkomen in een open, inspirerende en dynamische omgevign.

Deze functie is een boost voor jouw sales ervaring en geeft je de mogelijkheid jouw commerciële vaardigheden te ontwikkelen.

Je zal full time werken met flexibele werkuren, veel vrijheid en mogelijkheid tot initiatief en self-management.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen a.d.h.v. verschillende traingen en opleidingen.