Offre d'emploi : Lead Advisor Feed Safety / Quality

Recruteur
Ovocom
Région
Bruxelles (BE)
Salaire
Une rémunération attractive et congruente avec votre expérience
Publication
mardi 14 septembre 2021
Date limite
vendredi 29 octobre 2021
Niveau d'expérience
Non communiqué
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Anglais, Français, Néerlandais

Bedrijfsinformatie

Onze klant OVOCOM vzw is het Belgisch overlegplatform voor de diervoedersector. Zij hebben verschillende kwaliteitsstandaarden ontwikkeld voor bedrijven uit de diervoederketen (Feed Chain Alliance Standaard, Autocontrolegids diervoeders,…).

Meer dan 3.500 Belgische en internationale bedrijven uit de diervoeder, handel- en transportsector, passen een OVOCOM standaard toe.

Met de OVOCOM Masterclass organiseren zij opleidingen over diervoeders en daarnaast overleggen ze regelmatig met andere sectoren, met overheden en met internationale organisaties. Hun werking is gebaseerd op3 pijlers: expertise, kwaliteit en dienstverlening. Meer gedetailleerde informatie vindt u op www.ovocom.be.

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een gedreven en dynamische (m/v): LEAD ADVISOR FEED SAFETY/QUALITY

Functie

Als Lead Advisor Feed Safety/Quality sta je het team van advisors bij dat instaat voor de ondersteuning van de bedrijven & sectoren bij de ontwikkeling en het beheer van kwaliteits- en voedsel veiligheidssystemen in de diervoedersector en het geven van opleidingen in dit kader.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director van OVOCOM.

Jouw voornaamste bezigheden :

 • Je ondersteunt onze FCA bedrijven, FCA certificatie-instellingen en consulenten met allerlei vragen in de toepassing en interpretatie van de FCA kwaliteitsstandaard. Je onderhoudt goede contacten met de sectorfederaties en andere gelijkaardige buitenlandse kwaliteitsstandaarden. Je kan hiervoor ook rekenen op een team van enthousiaste collega adviseurs.    
 • Je werkt mee aan de verdere uitbouw, update en vernieuwing van de FCA Standaard en de Autocontrolegids Diervoeders en volgt de evoluties in de sector mee op.
 • Je werkt mee aan de uitbouw van ons uniek e-learning platform en het geven van specifieke opleidingen rond voederveiligheid. 
 • Je volgt informatie en meldingen op rond voedsel veiligheids- en kwaliteitssystemen
 • Je ontleedt zelfstandig technische problemen in het kader van voedsel veiligheids- en kwaliteitssystemen en stelt concrete oplossingen voor.

Profiel

 • Min. bachelor opleiding in life sciences of andere relevante richtingen (vb. agro- en biotechnologie, bio-ingenieur, industrieel ingenieur, biochemie, biologie,…).
 • Je beschikt over een goede tweetaligheid (NL, FR) en over een degelijke kennis van het Engels
 • Sterke sociale, communicatieve en empathische vaardigheden; je kan een boodschap met overtuiging, passie en enthousiasme overbrengen. Daarnaast ben je een geboren team player
 • Proactief, zelfstandig en nauwkeurig.
 • Je bent analytisch en pragmatisch en overziet de zaken met een helikopterview.
 • Je hebt een goede kennis van Word, Excel en PowerPoint.
 • Je kan goed organiseren en wil graag in KMO-omgevingen vertoeven.

Aanbod

Wij bieden jou een interessante job binnen een groeiende organisatie met een belangrijke maatschappelijke relevantie inclusief reële doorgroeimogelijkheden.

Een veelzijdige en uitdagende functie in een gedreven en energieke sfeer, waarin collega’s steeds het beste van zichzelf geven. Je krijgt veel ruimte voor je eigen inbreng.

Bij Ovocom krijg je volop kansen om bij te leren en up-to-date te blijven, zowel intern als extern.

Je krijgt de kans om OVOCOM verder uit te bouwen en doet expertise op rond voedselveiligheid en kwaliteitscontrole in de diervoedersector. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om actief je netwerk uit te breiden.

Na een volledige interne opleiding krijg je de mogelijkheid om flexibel te werken, deels van thuis uit en op kantoor.

Je loon wordt bepaald volgens je ervaring aangevuld met degelijke extralegale voordelen.

Interesse?

Voor meer info, neem je best contact op met Jelena Zivkovic, HR Consultant bij Acerta, via +32 473 37 71 68 of jelena.zivkovic@acerta.be.

Solliciteren kan via de sollicitatieknop! :-)