Offre d'emploi : Payroll Specialist Brussel

Recruteur
Acerta
Région
Bruxelles (BE)
Salaire
Une rémunération attractive et congruente avec votre expérience
Publication
mardi 14 septembre 2021
Date limite
vendredi 29 octobre 2021
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais

Welkom bij Acerta!

Acerta is een HR-dienstengroep die ondernemers ondersteunt in elke fase van hun groeiproces. Wij zorgen en ontzorgen zodat elke starter, zelfstandige, werkgever of boekhouder maximaal kan focussen op zijn eigen kracht en die van zijn medewerkers. Wij bieden als betrouwbare partner complete service en praktische ondersteuning in elke fase en bij elk HR-proces.
In alles wat we doen, gaan we voor de kracht van mensen. Met de talenten, de kennis en het enthousiasme van onze 1.410 medewerkers tackelen we elke dag nieuwe uitdagingen. Onze medewerkers zijn onze grootste troef om klanten zo goed en performant mogelijk te bedienen. Zij durven er samen volop tegenaan gaan om nadien fier te zijn op het resultaat!

Voor de afdeling Payroll Services in Brussel zoeken wij een (m/v)

Payroll Specialist

Functie

 • Je bent klankbord voor de (aan jou toegewezen) klanten inzake personeelsadministratie en HR-thema’s. Je biedt op een professionele manier ondersteuning op sociaaljuridisch vlak van wetgeving over personeelsfiscaliteit tot loonbeheer en het gebruik van Acerta-tools.
 • Door het maken van correcte afspraken en het geven van eerlijke en probleemoplossende feedback zorg je ervoor dat de loonberekening op het sociaal secretariaat efficiënt en tijdig verloopt. Daarnaast zorg je voor een kwalitatieve opvolging van de sociale documenten.
 • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je klanten en gaat discreet om met de informatie die je ontvangt. Je denkt mee met de klant en gaat proactief op zoek naar klantbehoeften die Acerta kan invullen en draagt op die manier bij tot de groei van ons bedrijf. Je doet dit op een communicatieve, open-minded en zelfzekere manier met een oprechte interesse in de klanten.

Profiel

Als Payroll Specialist:

 • Beschik je over een eerste ervaring met loonadministratie en heb je een passie voor sociale wetgeving, payroll en HR.
 • Spreek je de taal van de klant en maak je complexe payroll-zaken begrijpbaar. Met veel enthousiasme begeleid je jouw klanten doorheen het proces.
 • Door je energieke aanwezigheid ben je een enthousiaste teamplayer en gedreven om resultaten te behalen.
 • Pas je jou vlot aan bij veranderingen en kan je snel overweg met nieuwe tools en systemen. Je hebt de ambitie om steeds bij te leren.
 • Kan je vlot communiceren in het Nederlands en heb je een goede kennis van het Frans (mondeling en schriftelijk).

Aanbod

Ons ultieme doel: tevredenheid. Niet enkel bij onze klanten maar ook bij onze medewerkers. Daarom investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en bieden we je veel leermogelijkheden. We focussen op je talenten en drijfveren en stimuleren je om je kracht en passie verder te ontwikkelen.
Je krijgt van ons een contract van onbepaalde duur aangevuld met:

 • Maaltijd-, cadeau- en ecocheques
 • Een uitgebreid verzekeringspakket
 • Een modern en flexibel loonbeleid waarbij je op individueel niveau en op maat van jouw behoeften een aantal loonelementen kan kiezen
 • Flexibele werktijden voor een goede work-life balance

Interesse?

Heb je interesse? Solliciteer dan online via de knop of contacteer Jelena Zivkovic via +32 473 37 71 68 of jelena.zivkovic@acerta.be voor meer info!