Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Business Developer

Employeur
Proselect
Lieu
Nivelles
Salaire
U krijgt een intensief trainingsprogramma van 6 weken over de producten, diensten, commerciële e...
Date de clôture
1 déc. 2021

Afficher plus

Fonction
Achat / Vente, Account Manager
Secteur
Autre
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Langue(s) souhaitée(s)
Néerlandais
Bedrijfsomschrijving
Een toonaangevend bedrijf in de Benelux in de elkaar overlappende sectoren van ontwerp, design en productie van kartonnen of metalen promotiemiddelen op de verkoopvloer, raamstickers en andere permanente displays van uiteenlopende materialen.

Onze opdrachtgever, die lokaal werkt met kwaliteitsproducten , doorloopt op dit moment een traject ter bevordering van MVO (Maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen).

Vanwege de groei en de ontwikkeling van nieuwe markten, doet de business unit "permanente displaymeubels" uit Nijvel een beroep op Proselect bij het zoeken naar een:

BUSINESS DEVELOPER FR/NL (H/F/X)

Functieomschrijving
Als geboren hunter bestudeert u de markt en gaat u op zoek naar nieuwe klanten.

U bent het belangrijkste aanspreekpunt voor uw klanten: u draagt zorg voor iedere klant en volgt de productie en de levering van diens bestelling, u bent altijd beschikbaar, u werkt snel en doeltreffend
met als doel de verwachtingen van de klant voortdurend in het oog te houden en in overeenstemming te brengen met de verwachtingen van de collega's in uw team.

U bent in staat om een tactiek en een sectoriële benadering te bedenken en te ontwikkelen (welk product/markt/benadering past bij welke behoefte van de klant, welke acties te voeren met het oog op marktverkenning, de opvolging; …).

Onze opdrachtgever beschouwt teamgeest als een van de belangrijkste waarden.
U hecht belang aan een goede interne samenwerking (nieuw aan te bieden product, marketingmateriaal, social media, projectmanagementondersteuning, software, enz.).

Het bedrijf hecht grote waarde aan een ondernemende geest, die ook van belang is voor het volgen van de ontwikkelingen in de behoeften van de klant ter plaatse en deze door te spelen naar de cel R&D voor het gezamenlijk ontwerpen van nieuwe producten.

U brengt de werkelijke behoeften van de klant in kaart door goed naar de klant te luisteren en passende oplossingen aan te bieden.

U houdt voortdurend een oog op nieuwe verkoopmogelijkheden afhankelijk van de markt.

Functie-eisen
U bent in het bezit van een Master in de economie of een vergelijkbaar vak.
 
U heeft al ervaring in een soortgelijke functie.

U bent perfect tweetalig Frans-Nederlands.

U heeft een duidelijke voorliefde voor prospectie, verkoop en u beschikt over de competentie om de verwachtingen van de klanten in goede banen te leiden.

U bent zeer bedreven in het leggen van contacten, u geeft blijk van de nodige communicatieve vaardigheden.

U ontwikkelt zich voortdurend en bent leergierig.

Arbeidsvoorwaarden
U krijgt een intensief trainingsprogramma van 6 weken over de producten, diensten, commerciële en technische aspecten, marketing, verkoop, enz. Daarnaast krijgt u net als in de sport voortdurend performance coaching.

Een contract voor onbepaalde tijd (of freelance contract) met een aantrekkelijk pakket in een onderneming met oog voor de ontwikkeling en de prestaties van haar meest verdienstelijke medewerkers.

Er is sprake van een duidelijk aanwezige teamspirit in een gezonde, open werkomgeving met aandacht voor feedback en een streven naar voortdurende verbetering.

Hebt u belangstelling? Stuur ons uw sollicitatie via de knop “Solliciteren”.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte