Offre d'emploi : BeLux Account Manager NL/FR/EN

Recruteur
ANONYME via HABEAS
Région
1000, Bruxelles
Publication
vendredi 24 décembre 2021
Date limite
lundi 7 février 2022
Réf
BeLux Account Manager NL/FR/EN
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Anglais, Français, Néerlandais

We zoeken : BeLux Account Manager  – NL/FR/EN - Brussel

Onze klant is een van de snelst groeiende consumentengoederenbedrijven in Europa. Met kantoren in Londen, Parijs, Berlijn, China, Amsterdam en nog veel meer, is het haar missie om de wereldwijde marktleider in haar categorie te worden.

Dit bedrijf streeft ernaar om op een meer doordachte manier zaken te doen, neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de impact van het bedrijf op mens en planeet en probeert haar impact te verschuiven van negatief naar neutraal of (beter nog) positief. Dit is de reden waarom ze een B-Corp is geworden. Dit is een groeiende groep bedrijven van over de hele wereld die, net als zij, hun organisatie gebruiken om duurzame verandering teweeg te brengen. Elke medewerker van het bedrijf wordt geïnspireerd om bij te dragen.

De Benelux-regio, die wordt beheerd door het kantoor in Amsterdam, is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid tot het nummer 1-merk in haar categorie in de Benelux. Om deze groei te ondersteunen en haar activiteiten in België en Luxemburg te versterken, besliste onze klant om een eigen business unit op te starten in België (Brussel).

Voor onze klant, een toonaangevend en toegewijd voedingsmerk/bedrijf, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, proactieve en zorgzame (m/v/x) BeLux Key Account Manager.

BeLux Account Manager  NL/FR/EN

Functie

Je begint met het overnemen van de BeLux markt door het overdragen en uitbouwen van de huidige klantrelaties met de respectievelijke handelspartners in deze regio naar de Go Live van onze eigen BeLux business unit op 1 juni 2022. Na de Go Live ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze commerciële strategie, het beheren van de relaties met een aantal belangrijke BeLux handelspartners en het implementeren van de jaarlijkse sales plannen. Je speelt een belangrijke rol in het stimuleren van onze business en zorgt ervoor dat we de belangrijkste groeispeler blijven.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • ondersteuning van de overdracht van de business en het opbouwen van directe relaties met een aantal van onze BeLux handelspartners.
 • verantwoordelijk voor het dagelijks klantenbeheer van FMCG en OoH accounts (i.e. Match, Intermarché, Belgocatering) en alle (jaarlijkse) klantenonderhandelingen.
 • uitvoeren van de algemene commerciële strategie van BeLux in uw accountplannen.
 • aanbevelen en uitvoeren van overeengekomen P&L en jaarlijks BeLux budget voor uw accounts.
 • inzicht in de marktdynamiek, de activiteiten van concurrenten en de intenties van klanten en aanbevelingen delen met het bredere Benelux-team.
 • identificeren van nieuwe business development.
 • een volledig actief lid zijn van het BeLux-team.

Profiel  

 • Eerste verkoopervaring in FMCG, in de rol van nationale KAM.
 • Vermogen om de complexiteit van het snel begrijpen van een nieuwe business te beheren en het snelle aantal externe en interne stakeholders te beheren die betrokken zijn bij de BeLux business.
 • Vloeiende expressie in het Nederlands en Frans en professionele expressie in het Engels.
 • Strategisch kunnen denken.
 • In staat zijn om buiten de gebaande paden te treden en groeikansen te spotten door analyse van de situatie, de concurrentie en inzicht in de behoeften van de klant.
 • Zelf organiserend, autonoom en in staat zijn om zelf prioriteiten te stellen en dagelijkse zakelijke beslissingen te nemen.
 • Voeg aan het bovenstaande nog wat flair, intelligentie, humor en gevoel voor teamwork toe, en daar ben je dan, de perfecte kandidaat.

Aanbod

Naast de gebruikelijke elementen die u verwacht wanneer u op het werk verschijnt, biedt onze klant u de mogelijkheid om een positieve verandering teweeg te brengen en te helpen bij het opzetten van een nieuw kantoor in België. Je komt te gevestigd in Brussel, in een spectaculair nieuw BeLux-kantoor, in lijn met de hoge normen van het bedrijf.

Ref. ANO-034 (2021)

Uw kandidatuur wordt snel en vertrouwelijk behandeld. habeas beheert deze opdracht exclusief.

Emplois similaires

Emplois similaires