HUDSON BELGIUM

Offre d'emploi : Junior Recruteur/euse

Région
1130, Haren (BE)
Publication
mercredi 27 avril 2022
Date limite
samedi 11 juin 2022
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDD
Temps de travail
Temps plein

Functie

Ben jij gepassioneerd door HR? Ben jij klaar om het juiste talent voor bedrijven te vinden en het verschil te maken voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers – meer dan commitment? Deze functie biedt je een unieke kans om je carrière in HR te lanceren, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen. Deze functie biedt  uitzicht  op een carrière in HR-consulting, legt de basis voor een rol als expert recruiter of bereidt je voor op een functie als interne HR-manager of talentspecialist binnen organisaties.

  • Voor verschillende rekruteringsopdrachten op midden- en senior managementniveau ontmoet je klanten met een consultant, luister je naar hun HR-uitdagingen, analyseer je hun rekruteringsnoden en bied je hen de gepaste oplossingen.
  • Als (junior recruiter) ben je (pro-)actief op zoek naar talentvolle professionals die voldoen aan de criteria die jouw opdrachtgever stelt. Uw creativiteit en ondernemerszin helpen u het juiste talent te vinden met behulp van moderne wervingstools en gedrukte en digitale marketingcommunicatie die het werkgeversmerk van uw klant weerspiegelen.
  • U wordt een vertrouwd aanspreekpunt voor uw kandidaten, met wie u open communiceert over hun professionele ambities, voordat ze de relevante HR-adviseur ontmoeten en voorgesteld worden aan uw klant. Je hebt impact op de carrières van andere professionals en op de toekomstige talenten die bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers.

Postulez à l’offre: Junior Recruteur/euse

Vous avez déjà téléchargé un CV? Connectez-vous pour postuler instantanément

Postuler

Envoyer à partir de l'ordinateur

Ou importer depuis le Cloud

Votre CV doit être au format .doc, .pdf, .docx, .rtf, et ne pas dépasser 1Mo


4000 caractères restants

Autres communications marketing

Nous aimerions vous envoyer par e-mail des informations sur les postes disponibles et les services de www.references.be.

Tous les e-mails contiendront un lien dans le pied de page vous permettant de vous désabonner à tout moment


En postulant aux offres d’emploi sur www.references.be, vous acceptez nos conditions générales et notre politique de confidentialité.

Emplois similaires

Emplois similaires