Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Junior Recruteur/euse

Employeur
HUDSON BELGIUM
Lieu
1130, Haren (BE)
Date de clôture
11 juin 2022

Afficher plus

Functie

Ben jij gepassioneerd door HR? Ben jij klaar om het juiste talent voor bedrijven te vinden en het verschil te maken voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers – meer dan commitment? Deze functie biedt je een unieke kans om je carrière in HR te lanceren, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen. Deze functie biedt  uitzicht  op een carrière in HR-consulting, legt de basis voor een rol als expert recruiter of bereidt je voor op een functie als interne HR-manager of talentspecialist binnen organisaties.

  • Voor verschillende rekruteringsopdrachten op midden- en senior managementniveau ontmoet je klanten met een consultant, luister je naar hun HR-uitdagingen, analyseer je hun rekruteringsnoden en bied je hen de gepaste oplossingen.
  • Als (junior recruiter) ben je (pro-)actief op zoek naar talentvolle professionals die voldoen aan de criteria die jouw opdrachtgever stelt. Uw creativiteit en ondernemerszin helpen u het juiste talent te vinden met behulp van moderne wervingstools en gedrukte en digitale marketingcommunicatie die het werkgeversmerk van uw klant weerspiegelen.
  • U wordt een vertrouwd aanspreekpunt voor uw kandidaten, met wie u open communiceert over hun professionele ambities, voordat ze de relevante HR-adviseur ontmoeten en voorgesteld worden aan uw klant. Je hebt impact op de carrières van andere professionals en op de toekomstige talenten die bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte