Offre d'emploi : Recruitment Consultant - Brussel

4 jours restants

Région
Brussel
Publication
vendredi 29 avril 2022
Date limite
dimanche 29 mai 2022
Réf
JOBM-BE
Contact
Joeri Beerts
Fonction
Services sociaux
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Jobmatch, met 40 jaar expertise, is een pionier in de uitzendsector en is bovendien een snelgroeiende speler. Met het motto ‘team up with talent', gaan hun medewerkers elke dag op zoek naar ‘de ideale jobmatch'. Momenteel hebben zij 18 kantoren en willen verder uitbreiden. Daarom gaat Jobmatch op zoek naar een Recruitment consultant voor het kantoor in Brussel - Louizalaan.Functiebeschrijving

Samengevat in 2 woorden: variatie en verantwoordelijkheid!

Je gaat non-stop op zoek naar geschikte kandidaten. Je nodigt mensen uit, je neemt de tijd om hun uitgebreid te screenen op ervaring en soft skills, je neemt testen af en dan maak je de perfecte match tussen je kandidaat en je openstaande vacatures. Niet meteen de geschikte vacature in portefeuille? Geen probleem voor jou, jouw motto is immers ‘wie zoekt, die vindt!

Je begeleidt zowel je kandidaten en je klanten in het ganse rekruteringsproces tot je telkens opnieuw die perfecte Jobmatch hebt gemaakt.

Naast al die commerciële en communicatieve skills, ben je bovendien administratief in staat om je klanten -en kandidatendossier perfect op te volgen. Je verleent op een professionele wijze advies rond sociale documenten, planningen, subsidies, …

Bij afwezigheid van je business manager krijg jij de verantwoordelijheid om de dagdagelijkse werking van je kantoor en je team te garanderen.

En het zijn nèt deze verantwoordelijkheden die je een kick geven, elke dag opnieuw !Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma en je kan min. 1 jaar ervaring voorleggen in de uitzendsector.
  • Je bent van nature een motivator die prioriteiten kan stellen en dit weet te vertalen naar je team.
  • Naast het diploma en ervaring, zijn wij op zoek naar betrokken mensen die van aanpakken weten.
  • Integriteit, entrepreneurship, eenvoud en teamspirit zijn waarden die perfect omschrijven wie jij bent.
  • Naast een perfecte kennis van het Nederlands, kan je je vlot uitdrukken in het Frans.Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een tewerkstelling in ondernemende organisatie met familiale sfeer. Wij besteden veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij je een uitdagend loon, aangevuld met extralegale voordelen. Tenslotte zorgen wij voor een goede work-life balance.

Emplois similaires

Emplois similaires