Offre d'emploi : Teamcoach NL – FR Mechelen Contract onbepaalde duur

Région
Mechelen
Salaire
-      Een functie gericht zowel op people management en resultaatgerichtheid, autonomie, initia...
Publication
vendredi 20 mai 2022
Date limite
jeudi 16 juin 2022
Réf
21110
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Néerlandais
Functieomschrijving

-      Leiding geven aan , begeleiden en coachen van onze klantenadviseurs teneinde de kwantiteit en de kwaliteit van de prestaties te verzekeren en te verbeteren. Je bent gepassioneerd door klantencontacten en je bent in staat om jouw medewerkers te ondersteunen en te ontwikkelen om perfecte contacten te hebben met de klanten van onze opdrachtgever.

-      Motiveren van jouw team en de teamspirit binnen jouw groep aanwakkeren alsook het welbevinden van elk individu voor ogen houden.

-      Samenwerken met de verschillende ondersteunende afdelingen zoals HR en Workforce Management teneinde een optimale werking van het team te verzekeren.

-      Analyseren en rapporteren van de individuele resultaten van jouw medewerkers en afstemmen of jouw bevindingen vanuit het meevolgen met je medewerkers overeenstemmen met de te behalen resultaten.

-      De interne policy’s en procedures respecteren en handelen naar de gedefinieerde bedrijfswaarden: Respect, Drive, Dare en Passion ongeacht de werkomgeving waarbinnen u functioneert.
Functie-eisen

-      Je kan jouw klantgericht en commercieel denken op een inspirerende manier overbrengen naar jouw team en houdt hierbij steeds het beoogde resultaat voor ogen.

-      Je bent een geboren People manager en neemt een natuurlijke voorbeeldrol op.

-      Je kan terugblikken op een concrete eerste werkervaring in een leidinggevende functie in een facilitaire of inhouse klantendienst omgeving.

-      Je bent tweetalig , bij voorkeur gesproken en geschreven kennis. 

-      Je ziet opportuniteiten in het verbeteren van de werkafspraken op jouw project en aarzelt niet hierover op een professionele manier initiatieven te formuleren.

-      Je beschikt over een groot aanpassingsvermogen om correct te balanceren tussen de interne N-Allo werking en de behoeftes van de klantopdrachtgever.

-      Je hebt een goede kennis van alle office toepassingen.

-      Je werkt voltijds. 

Arbeidsvoorwaarden

-      Een functie gericht zowel op people management en resultaatgerichtheid, autonomie, initiatiefname.

-      We voorzien de noodzakelijke opleidingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

-      in een bedrijf dat in volle ontwikkeling is

-      en diverse loopbaanmogelijkheden biedt.

-      Thuiswerk: is bespreekbaar

-      Een salarispakket evenredig aan uw ervaring, aangevuld met extralegale voordelen conform Hay-level 6. (hospitalisatieverzekering, Pensioenfonds, maaltijdcheques...)

-      Contract onbepaalde duur

-      Plaats van tewerkstelling: Mechelen; recht tegenover het station van Mechelen.