Offre d'emploi : Ingenieur Spoorwegsystemen (m/v)

We zijn op zoek naar een: Ingenieur Spoorwegsystemen – NL en/of FR – Brussel – COD – voltijds – burgerlijke bouwkunde/speciale technieken/system engineering.

De Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is in Brussel de belangrijkste speler op het vlak van mobiliteit. Met meer dan 10.000 medewerkers is het ook een van de grootste werkgevers.

De modernisering van het metronet, de uitbreiding van het tramnet en de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. Een gevarieerde loopbaan, permanente vorming, unieke en boeiende projecten, werkzekerheid en een verrijkende diversiteit op alle niveaus, dat is wat de MIVB te bieden heeft aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar driehonderd unieke beroepen te komen ontdekken.

Wij zijn voor onze klant op zoek naar een:

Ingenieur Spoorwegsystemen (m/v)

Functie

Binnen de afdeling die de metro- en premetro-infrastructuurwerken beheert, ga je aan de slag bij het team System Engineering (zes personen). Jouw voornaamste taak is zorgen voor de integratie van de technieken die bij de projecten komen kijken, op het vlak van burgerlijke bouwkunde, afwerking, speciale technieken ...

    Je werkt samen met een projectmanager op technisch niveau en past de processen toe die werden gedefinieerd door de system engineering: migratie, beheer van de vereisten, beheer van de configuratie en de wijzigingen, beheer van de interfaces, controle en validatie. Je leidt vergaderingen en verzamelt de noden van de betrokkenen die verantwoordelijk zijn voor het businessgedeelte (investeringen) en het technische gedeelte (onderhoud). Je vertaalt deze behoeften in technische vereisten en stelt oplossingen voor. Je zorgt ervoor dat de oplossingen worden ontwikkeld op maat van de noden. Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de procedure tijdens de uitvoering van de werken en brengt de nodige wijzigingen aan in geval van technische beperkingen.

Profiel  

    Je hebt een masterdiploma of een bachelordiploma in een technische richting. Je hebt minstens drie jaar relevante ervaring. Je hebt een goede kennis van speciale technieken, burgerlijke bouwkunde of bouw. Een goede kennis van system engineering is een echte troef. Je spreekt Nederlands OF Frans. Praktische kennis van de andere taal is een pluspunt bij jouw sollicitatie. Je bent pragmatisch en werkt proactief en oplossingsgericht. Je communiceert vlot en je kunt je gesprekspartners overtuigen.

Aanbod

    Een functie waarbij heel wat technieken komen kijken: seinwezen, water, sporen, elektriciteit, bekabeling… De kans om aan de slag te gaan bij een bedrijf met een sterke reputatie en een uitgesproken aandacht voor milieubeheer; Permanente omkadering en opleiding; Het vooruitzicht om veel verschillende technieken te leren; Een voltijds contract van onbepaalde duur.

Emplois similaires

Emplois similaires