Offre d'emploi : Senior Auditor & Advisor Healthcare

Recruteur
Deloitte
Région
Zaventem
Publication
mardi 16 août 2022
Date limite
vendredi 16 septembre 2022
Réf
220000MY
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Kan je niet wachten om een impact op de wereld te maken? Je bent niet alleen. Doe met ons mee om vooruitgang te stimuleren in de wereld van de zorg en daarbuiten.

Jouw traject bij Deloitte

Ben je een financieel profiel met reeds enkele jaren ervaring in audit op zak? 

Kijk je ernaar uit om met je advies een meerwaarde te bieden aan je klanten en ben je geboeid door de zorgsector? Dan ben jij misschien wel de Senior Auditor & Advisor die we zoeken. 

Je neemt een centrale rol in binnen het Audit & Assurance Healthcare team dat instaat voor dienstverlening aan de zorgsector. Je neemt de leiding op binnen projectteams om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan onze klanten. Als professionele gesprekspartner en vertrouwenspersoon van bedrijfsleiders en CFO’s begrijp je de belangrijke bezorgdheden van beleidsmakers en de risico’s van de sector. Je bent een aanspreekpunt en klankbord voor onze klanten en staat steeds klaar om hen bij te staan met raad en daad.

Je job houdt onder andere in:

    In het hart van het Audit & Assurance Healthcare team werken, zowel voor klanten als op interne projecten voor de zorgsector rond kwaliteit, business development enopleiding van onze teams. Het efficiënt aansturen van auditteams in een risico-gebaseerde omgeving; Het uitvoeren van specifieke assurance-opdrachten op maat van de klant; Een rolmodel zijn voor jongere teamleden, hen coachen en opleiden in de specifieke aspecten van de zorgsector; Het bewaken van hoge professionele en kwaliteitsstandaarden in alles wat we doen; Ontwikkelen van effectieve relaties met klanten en het eerstelijnsaanspreekpunt van Deloitte zijn voor CFO’s en financiële directies van onze klanten.
Meer over jezelf

Dit zoeken wij in een nieuwe collega:

    Je hebt 2 of meer jaar ervaring in audit; Je bent Nederlandstalig met perfecte kennis van het Engels. Kennis van het Frans is een meerwaarde. Je hebt ervaring in audits van ziekenhuizen of andere zorginstellingen en ambitie om je verder te specialiseren in deze sector Je bent een teamspeler die er naar uitkijkt om nauw samen te werken met een jong, gemotiveerd, inclusief en multidisciplinair team dat zich concentreert op audit en adviesverlening in de sector van de zorg; Je wil de kennis die je in het kader van auditopdrachten hebt vergaard toepassen in de zorgsector.

 

Ons verhaal

Deloitte Audit & Assurance  gaat over veel meer dan alleen de cijfers. Het gaat om vertrouwen geven aan stakeholders en inzichten bieden aan beleidsmakers. Deloitte belicht het wat, hoe en waarom van verandering, zodat onze klanten altijd klaar zijn om vooruit te denken. Wij doen dit door het uitvoeren van audits van financiële cijfers en andere gegevens, door het beoordelen van de efficiëntie en effectiviteit van processen, procedures, systemen en organisaties en door het oplossen van problemen en het bieden van deskundige inzichten.

Wie is Deloitte? Deloitte is een wereldwijd toonaangevend professioneel dienstverlenend bedrijf dat diensten met toegevoegde waarde biedt op het gebied van audit & assurance, risk advisory, accounting, tax & legal, consulting en financial advisory. 
+5000 toegewijde professionals, actief in +10 kantoren verspreid over het hele land, zijn er trots op onze cliënten te kunnen ondersteunen met multidisciplinaire expertise, kennis van de sector en innovatieve oplossingen.  Wij bieden diensten aan een grote verscheidenheid aan cliënten, van nationale en internationale ondernemingen, kleine, snelgroeiende en grote organisaties tot overheidsinstellingen en overheidsinstanties.

 
Waarom Deloitte? 

Wees de ware jij! Wij stimuleren diversiteit en inclusie en moedigen je aan om je authentieke zelf naar het werk te brengen. Verken, stel vragen en werk samen terwijl je een carrière opbouwt die je inspireert en energie geeft.  

Stop nooit met groeien! Diversiteit in denken maakt ons sterker. Bij Deloitte zorgen we voor een persoonlijke leerervaring, zodat je de kans krijgt om in je eigen tempo te groeien en maximale impact te bereiken.  

We practice what we preach! Als Purpose-gerichte organisatie ligt de kern van alles wat we doen in een aantal tijdloze principes en verenigende waarden.

Het leven ziet er voor ieder van ons anders uit en daarom hebben we een gevarieerd pakket secundaire arbeidsvoorwaarden samengesteld waar je gebruik van kunt maken: 

    My Benefits My Choice, een flexibel beloningsplan dat is afgestemd op uw levensstijl en prioriteiten Duurzame transportmogelijkheden aangeboden door Mobility@Deloitte  Flexibele werkafspraken voor iedereen en initiatieven ondersteund door Parents@Deloitte  Welzijnstips en -activiteiten door Energise@Deloitte  Aangevuld met andere voordelen op het gebied van gezondheid en verzekeringen

Onze werknemers meer mogelijkheden aanreiken dankzij flexibele werkregelingen blijft essentieel in de wereld van vandaag: 

    Hybride werkplek: combinatie van thuiskantoor en aanwezigheid ter plaatse (+10 kantoren in België of bedrijfsgebouwen van klanten).   Deeltijdse tewerkstelling: al onze jobs komen in aanmerking voor een deeltijds regime van 90% of 80%. Combinatie van werk en studie: we vinden oplossingen die je de kans bieden om je opleiding verder te zetten terwijl je bij Deloitte aan de slag bent.

Vervoeg ons team om samen een impact te maken! Solliciteer vandaag

#LI-MB1