Offre d'emploi : Extern Commerciële medewerker/Commercial externe

Région
Flandre
Salaire
à négocier selon l'expérience dans la fonction
Publication
vendredi 23 septembre 2022
Date limite
vendredi 30 décembre 2022
Secteur
Industrie
Niveau d'expérience
5 à 10 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Anglais, Français, Néerlandais

Atelier Jean Regniers (AJR) is een maatwerkbedrijf  (beschutte werkplaats) en stelt al meer dan 50 jaar personen met een handicap tewerk en zorgt zo voor de sociale en professionele integratie van haar medewerkers. Wij produceren detergenten en bleekmiddelen, houten paletten en kisten en kunststof artikelen. Daarnaast kunnen we voor onze klanten ook diensten aanbieden via de afdelingen “verpakking & handling” en hebben we een naaiatelier ter beschikking voor textielbewerking. Wij leveren ook diensten op externe locaties.

 

Het AJR management heeft de ambitie om het bedrijf te moderniseren en aan te passen aan de bedrijfsnormen van de 21e eeuw, zowel op gebied van financiën alsook op sociaal en ecologisch vlak.

 

Daarom zoeken wij momenteel een perfect tweetalige N/F extern commerciële medewerker die zich wil engageren om deze ambitieuze doelstellingen te helpen realiseren

 

Job omschrijving:

 

U zal instaan voor de verkoop en prospectie van klanten in een B2B omgeving voor alle afdelingen en bent verantwoordelijk voor:

 

  • Opvolging van de bestaande klantenportefeuille Het bepalen van de behoeften van de klant Producten en diensten voorstellen die voldoen aan de behoeften van de klant Ontwikkelen van lange termijnrelaties met bestaande en nieuwe klanten Prospectie …

Profiel:

 

  • Minstens 3 jaar ervaring als externe verkoper
  • Vloeiend in communicatie N/F
  • Vlot in de omgang met alle niveaus en sociaal voelend
  • Onderhandelingscapaciteit
  • Vertrouwd met ERP systeem, sociale netwerken zoals LinkedIn
  • Resultaatgericht en stressbestendig

Voldoe je aan deze criteria?  Stuur uw CV onmiddellijk naar cguyaux@ajregniers.be

 

U krijgt de kans om deel uit te maken van een dynamisch verkoopteam dat zich inzet om het sociale, economische en menselijke te verzoenen.

 

Het voorgestelde contract is een contract van bepaalde duur van 6 maanden gevolgd door een vast contract met een vast en variabel gedeelte met extra legale voordelen (hospitalisatieverzekering, firmawagen met tankkaart)