Offre d'emploi : Technisch commerciële binnendienst

4 jours restants

Recruteur
Eye For Talent
Région
Flandre-Orientale
Publication
mardi 25 octobre 2022
Date limite
vendredi 9 décembre 2022
Fonction
Achat / Vente
Secteur
Industrie
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Anglais, Français, Néerlandais
JOBOMSCHRIJVING

Shake-Hand (Evergem) is gespecialiseerd in het leveren van gestandaardiseerde machinecomponenten voor machine- en apparaten/toestellenbouwers. Reeds meer dan 30 jaar is Shake-Hand een vaste waarde en verdelen zij exclusief de machineonderdelen van Elesa+Ganter in België en Luxemburg.

Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v/x).

 

Technisch commerciële binnendienst 

    Je wordt de spilfiguur tussen onze klanten en de topproducten van Elesa+Ganter. Op basis van klantenvragen doe je een grondige technische analyse en ga je op zoek naar de beste onderdelen voor hun specifieke vraag. Je stelt een gedetailleerde offerte op en geeft de nodige toelichting aan de klanten waar nodig. Je staat in nauw contact met de medewerkers van Elesa+Ganter en bouwt met hen een vertrouwensband op.
PROFIELOMSCHRIJVING
    Als Technisch commerciële binnendienst behaalde je een bachelor mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je denkt graag technisch mee met onze klanten en streeft steeds naar een perfecte oplossing voor hun vragen. Naast het Nederlands heb je voldoende kennis van he Engels en basiskennis van het Frans.
AANBOD
    Binnen Shake-hand kom je terecht in een hecht familiaal bedrijf waar je mee vorm kan geven aan deze functie. Je ontvangt een aantrekkelijk loon inclusief diverse extralegale voordelen en 12 ADV dagen.
KEYWORDS
verkoop, technisch binnendienst , klantendienst commerciële, sales binnendienst, klantenrelaties, Technisch commerciële, sales

Emplois similaires

Emplois similaires