Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Technisch commerciële binnendienst

Employeur
Eye For Talent
Lieu
Flandre-Orientale
Date de clôture
9 déc. 2022

Afficher plus

Fonction
Achat / Vente
Secteur
Industrie
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais, Anglais
JOBOMSCHRIJVING

Shake-Hand (Evergem) is gespecialiseerd in het leveren van gestandaardiseerde machinecomponenten voor machine- en apparaten/toestellenbouwers. Reeds meer dan 30 jaar is Shake-Hand een vaste waarde en verdelen zij exclusief de machineonderdelen van Elesa+Ganter in België en Luxemburg.

Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v/x).

 

Technisch commerciële binnendienst 

    Je wordt de spilfiguur tussen onze klanten en de topproducten van Elesa+Ganter. Op basis van klantenvragen doe je een grondige technische analyse en ga je op zoek naar de beste onderdelen voor hun specifieke vraag. Je stelt een gedetailleerde offerte op en geeft de nodige toelichting aan de klanten waar nodig. Je staat in nauw contact met de medewerkers van Elesa+Ganter en bouwt met hen een vertrouwensband op.
PROFIELOMSCHRIJVING
    Als Technisch commerciële binnendienst behaalde je een bachelor mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je denkt graag technisch mee met onze klanten en streeft steeds naar een perfecte oplossing voor hun vragen. Naast het Nederlands heb je voldoende kennis van he Engels en basiskennis van het Frans.
AANBOD
    Binnen Shake-hand kom je terecht in een hecht familiaal bedrijf waar je mee vorm kan geven aan deze functie. Je ontvangt een aantrekkelijk loon inclusief diverse extralegale voordelen en 12 ADV dagen.
KEYWORDS
verkoop, technisch binnendienst , klantendienst commerciële, sales binnendienst, klantenrelaties, Technisch commerciële, sales

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte