Offre d'emploi : Field Sales Representative – Voeding/Kleinhandel – FR/NL

Recruteur
Habeas
Région
Manage (Commune), Charleroi (BE)
Publication
mercredi 2 novembre 2022
Date limite
samedi 17 décembre 2022
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais

Wij zijn op zoek naar een Field Sales Representative – Voeding/Kleinhandel – Manage (Henegouwen) – contract van onbepaalde duur.

L'Artisan werd door de familie Blanchart in 1993 opgericht in een klein pakhuis in Obaix. In de loop der jaren is het assortiment hartige taarten uitgebreid van vier tot meer dan dertig recepten, en heeft het bedrijf de markt van Nijvel achter zich gelaten om zijn producten via de kleinhandel te verkopen.

Pierre-Yves Berthe en Quentin Mariage namen in 2018 het roer over en gingen met L'Artisan Gourmet een nieuw avontuur aan. Hun doel was om het nalatenschap van Pol Blanchart verder te zetten, maar dan met een moderne twist en aandacht voor het milieu. Het resultaat? Heerlijke quiches met een laag zoutgehalte, gemaakt van lokaal geproduceerde kwaliteitsingrediënten. Aangezien de voorkeur steeds uitgaat naar lokale leveranciers, hebben alle producten een 'proxiscore'. Het blijft een ambachtelijk merk dat lekkernijen op grootmoeders wijze maakt, want alles wordt met de hand bereid. Dat onderscheidt deze quiches van de rest.

Het team is gevestigd in Manage en telt nu twintig tot dertig medewerkers, afhankelijk van het seizoen. Voor nieuwe recepten rekent L'Artisan Gourmet op de expertise van een gastronomische chef. Het bedrijf blijft groeien in België en is in Frankrijk aan een opmars bezig. Meer info vindt u op https://artisan-gourmet.com.

Voor onze klant zijn we op zoek naar een (m/v/x):

Field Sales Representative – Voeding/Kleinhandel – FR/NL

Opdracht

Als Field Sales Representative is het uw taak om de omzet, distributie en zichtbaarheid van de producten van het merk Artisan Gourmet te ontwikkelen in zijn verscheidene verkooppunten in Oost-Vlaanderen, Brussel, Waals-Brabant, Namen en Henegouwen.

Uw verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

    bezoeken plannen op basis van een klantenportefeuille die bestaat uit vooraf gedefinieerde verkooppunten (kleine, middelgrote en grote distributie); klanten opleiden en hen informeren over de producten, nieuwigheden en promoties; nieuwe producten in de winkelrekken krijgen door klanten te overtuigen om hun assortiment uit te breiden; onderhandelen over commerciële acties en promoties om de verkoopcijfers van klanten te verhogen; de producten optimaal presenteren door referenties toe te voegen en te verplaatsen, door te controleren of de prijzen correct zijn, en door klanten aan te moedigen om promotiemateriaal te gebruiken; klanten aansporen om nieuwe bestellingen te plaatsen, zodat hun voorraad niet opraakt; onderzoek doen naar de concurrentie en de conclusies van dat onderzoek delen met het team; uw activiteiten uiterst nauwkeurig administratief opvolgen, met accurate rapporten.
Profiel  

    Voor L'Artisan Gourmet zijn we niet zozeer op zoek naar een diploma, maar wel naar een enthousiaste, flexibele medewerker met een sterke ondernemersgeest. Minstens zes maanden ervaring als Field Sales Representative (ambulant/extern) is gewenst. Andere ervaring in kleinhandel/voeding, zoals vulkracht, verkoopmedewerker, merchandiser, kassamedewerker, afdelingshoofd enz. kan ook een troef zijn. U beschikt over een zeer goede kennis van het Frans en het Nederlands. U hebt affiniteit met FMCG-producten: voeding, drank, huishoud- en schoonheidsartikelen enz. U hebt commercieel inzicht en bent een getalenteerd onderhandelaar. U houdt van een uitdaging en bent resultaatgericht. U bent in het bezit van een rijbewijs B.
Aanbod

    een voltijds dienstrooster van 38 uur/week (geen weekendwerk) en een contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris (PC 200.00 – Bediende: dertiende maand, enkel en dubbel vakantiegeld, ecocheques) met maaltijdvergoeding; een bedrijfswagen en tankkaart; een bedrijfs-gsm met abonnement; coaching, professionele ondersteuning en de kans om een actieve rol te spelen in de wereld van Field Marketing.
Ref. 851-002 (2022)

Een motivatiebrief is altijd welkom. Uw kandidatuur wordt snel en vertrouwelijk behandeld. Habeas beheert deze opdracht exclusief

Emplois similaires

Emplois similaires