Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

RAADGEVER (m/v/x) – BEGELEIDER (m/v/x)

Employeur
Collectif Solidarité Contre l'Exclusion
Lieu
Bruxelles-Capitale (BE)
Date de clôture
12 janv. 2023

Afficher plus

Fonction
Autre
Secteur
Administration / ASBL, Secteur public et non-marchand - général
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais

Als adviseur - ondersteuner (m/v) werk je onder toezicht van de coördinator en in nauwe samenwerking met je collega’s in GasElek en  medewerkers van  het netwerk.

Je bekijkt het advies- en begeleidingswerk vanuit een transversale strijd tegen uitsluiting en je draagt zorg voor de goede integratie van dit werk binnen de algemene activiteiten van de vereniging. Je onderhoudt een constructieve en wederzijds ondersteunende relatie met de andere personeelsleden van Infor GasElek.

Meer specifiek luiden je taken als volgt:

Als raadgever (m/v/x) belast met ondersteuning draag je zorg voor een deel van de individuele ondersteuning van gebruikers.

Beoogde taken:

  • je onthaalt mensen die zich tot de dienst wenden en helpt hen bij hun administratieve stappen voor de toegang tot energie in het kader van de liberalisering van de markt, en  je geeft persoonlijk advies voor de beste keuze van een gas- en/of elektriciteitsleverancier naargelang de situatie van de betrokkene je helpt mensen die zich tot de dienst wenden bij het oplossen van hun problemen met hun leverancier en/of de netwerkbeheerder (facturering, betaling, verhuizing, i.v.m. sociale maatregelen, ....) je geeft individuele en collectieve voorlichting over de toegang tot energie voor kwetsbare burgers in het kader van de liberalisering van de gas- en elektriciteitsmarkten.

https://www.inforgazelec.be/nl/conseillerere-chargee-de-laccompagnement/

 

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte