Offre d'emploi : Technisch-commercieel medewerker NL

Recruteur
Proselect
Région
Anvers (Province)
Salaire
Outre un contrat à durée indéterminée, Aldes vous offre un package salarial complet et compétitif.
Publication
mardi 6 décembre 2022
Date limite
vendredi 20 janvier 2023
Niveau d'expérience
5 à 10 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais

 

Wenst u uw technische onderlegdheid aan te wenden in een toonaangevende familiale groep op de markt van de luchtbehandelingstechniek? 

Onze opdrachtgever, Aldes Benelux, ontwikkelt, produceert en verkoopt geïntegreerde oplossingen die gebouwen laten herademen om het welbehagen en de gezondheid van de gebruikers te verbeteren. 

De internationale familiegroep Aldes ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige systemen die aan de eisen inzake luchtkwaliteit, thermisch comfort en energie-efficiëntie van gebouwen voldoen. Ze maakt en verkoopt systemen voor zowel een- en meergezinswoningen als bedrijfsgebouwen. Vandaag is de onderneming actief in meerdere grote deelgebieden: ventilatie (ventilatiesystemen C en D), thermisch comfort (multifunctionele systemen, warmtepompen) en centrale stofzuigsystemen. 

Onze opdrachtgever is in volle ontwikkeling en wenst zijn knowhow te versterken. Daarom verenigt hij zijn reputatie met de troeven van proselect in zijn zoektocht naar een:

Account Manager HVAC NL (M/V/X) Jouw missie: Als Account Manager HVAC NL bent u verbonden aan het hoofd van de dochteronderneming in de Benelux en verantwoordelijk voor de verwezenlijking van uw doelen. 

 Daarnaast vervult u de volgende taken: 
 

    ontwikkelt een sterk en langdurig partnerschap met de belangrijkste spelers in de sector en op de markt; U houdt uw technische kennis (producten en systemen) van Aldes en de concurrentie bij, en u speelt belangrijke informatie door; U bent verantwoordelijk voor een of meer markten en voor de portefeuille van klanten en deals die ervan afhangen; U begeleidt de voorgeschreven deals bij de verdelers voor wie u verantwoordelijk bent; U ziet erop toe dat uw portefeuille van deals aansluit bij de doelstellingen en mogelijkheden van de markt; U bent verantwoordelijk voor uw planning van deals; U meet en vergelijkt elke maand de prognose, de resultaten en het bereiken van de doelstellingen; U toetst uw prognose aan die van de meerderen tijdens het maandelijkse overleg; U volgt de verkoopmethode en past ze toe, en u beheert uw activiteit via de update van CRM Connect
Jouw profiel: U bent in het bezit van een technisch bachelor- en/of masterdiploma, u heeft minimaal 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en u wilt graag meewerken aan de groei van de onderneming!

Bovendien herkent u zich in het volgende profiel:
 

    U spreekt perfect Nederlands; U heeft een goede kennis van de sector, de spelers, de betreffende markt en de concurrentie; U beheerst de regelgeving en normen; U bent een bekwame onderhandelaar met veel overtuigingskracht; U kunt een technisch betoog opbouwen; U bent in staat om zelfstandig uw opdrachten uit te voeren en de vastgelegde doelstellingen te bereiken. U heeft sterke sociale vaardigheden.
Ons aanbod: Onze klant biedt u veel meer dan een COD, een aantrekkelijk salarispakket en een plaats in een toonaangevende en innovatieve onderneming.

Uw opdracht geeft u de kans om een opleiding te volgen die is afgestemd op uw functie. Dit alles in een hecht team met ruime technologische knowhow, dat gemotiveerd wordt door een project en een inspirerende uitdaging.

Is deze betrekking iets voor u? Kandidaten worden verzocht hun sollicitatie in te dienen via onze knop ‘Solliciteren’.

Uw sollicitatie zal snel en vertrouwelijk worden behandeld. Proselect beheert deze werkaanbieding exclusief.

Emplois similaires

Emplois similaires