Offre d'emploi : Implementation Support

Recruteur
Proselect
Région
1050, Ixelles (BE)
Salaire
CDI avec rémunération conforme au marché + package salarial !
Publication
jeudi 22 décembre 2022
Date limite
dimanche 5 février 2023
Niveau d'expérience
Non communiqué
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Français

Bent u gepassioneerd door de uitdagingen van de klimaattransitie, de kringloopeconomie en transformatieprocessen? Kom dan ons team versterken en laat mee een frisse wind waaien door Net Brussel, het Gewestelijk Agentschap voor Netheid.

Net Brussel haalt afval op, reinigt de openbare ruimte en recycleert afvalmaterialen. Zo speelt het een centrale rol in de verbetering van de leefomgeving van de hele Brusselse bevolking en in de aanpak van de gezondheids-, milieugerelateerde en sociaal-economische uitdagingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Omwille van het nieuwe transversale strategische plan en het multidisciplinaire en transversale karakter van de domeinen waarin het agentschap werkzaam is – en de innovatie die daarvoor vereist is – schakelt het geleidelijk over naar doelgericht management en een projectmanagementcultuur.

Net Brussel heeft de hulp van Proselect ingeroepen om dit ambitieuze en boeiende project mee in goede banen te leiden en is daarom op zoek naar een nieuwe:

Implementation Support (m/v/x) Uw opdracht: Coaching en ondersteuning!

Als Implementation Support vervult u de volgende taken:
 

    Zorgen voor de coaching van de gebruikers bij de uitrol van IT-oplossingen en het opstellen van de bijbehorende handleidingen/dragers; Zorgen voor de opvolging bij de klant tijdens de implementatiefase en toezien op de begeleiding van de klanten die met dit product te maken hebben; Meewerken aan verandering; Zorgen voor het opstellen van gebruiksaanwijzingen en procedures en die geregeld updaten; Zorgen voor de basisondersteuning van de gebruikers die de impact voelen en zo nodig het ticket documenteren alvorens het te verwerken.
Uw profiel: Teamwork en samenwerking!

    U heeft een brede technische kennis op het vlak van IT; U beheerst de Franse taal en spelling; U communiceert vlot en bent pedagogisch ingesteld; U bent oplossingsgericht en werkt precies en nauwgezet.
Wat wij bieden: OOD met marktconform loon + extralegale voordelen!

Het Agentschap Net Brussel biedt u een functie als vaste consultant via IrisTeam (CIBG) met een loon dat afhangt van uw ervaring en diploma, alsook extralegale voordelen die bestaan uit 35 betaalde vakantiedagen, gratis openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid tot telewerk en een premie voor tweetaligheid.

Werken bij Net Brussel betekent ook dat u deel uitmaakt van een dynamisch team binnen een organisatie die zich dagelijks toelegt op belangrijke maatschappelijke uitdagingen, in een sleutelfunctie met betrekking tot de Europese doelstellingen rond afvalbeheer. Het management zet in op een aangename werkomgeving waar welzijn vooropstaat en telewerk kan.

Proselect beheert deze opdracht in exclusiviteit. Kandidaten worden verzocht hun sollicitatie via deze link in te dienen via de knop ‘Solliciteren’.

Uw sollicitatie zal snel en vertrouwelijk worden behandeld.

Emplois similaires

Emplois similaires