Cette offre a expiré

Project Analyst

Employeur
Proselect
Lieu
1050, Ixelles (BE)
Salaire
CDI + rémunération selon votre expérience !
Date de clôture
5 févr. 2023

Afficher plus

Fonction
IT / Internet, Project Manager, IT - général
Secteur
Administration / ASBL
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
Non communiqué
Langue(s) souhaitée(s)
Français

Bent u gepassioneerd door de uitdagingen van de klimaattransitie, de kringloopeconomie en transformatieprocessen? Kom dan ons team versterken en laat mee een frisse wind waaien door Net Brussel, het Gewestelijk Agentschap voor Netheid.

Net Brussel haalt afval op, reinigt de openbare ruimte en recycleert afvalmaterialen. Zo speelt het een centrale rol in de verbetering van de leefomgeving van de hele Brusselse bevolking en in de aanpak van de gezondheids-, milieugerelateerde en sociaal-economische uitdagingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Omwille van het nieuwe transversale strategische plan en het multidisciplinaire en transversale karakter van de domeinen waarin het agentschap werkzaam is – en de innovatie die daarvoor vereist is – schakelt het geleidelijk over naar doelgericht management en een projectmanagementcultuur.

Net Brussel heeft de hulp van Proselect ingeroepen om dit ambitieuze en boeiende project mee in goede banen te leiden en is daarom op zoek naar een nieuwe:

Project Analyst (m/v/x) Uw opdracht: Als Project Analyst vervult u de volgende taken:

    Op basis van de functionele/technische analyse zo veel mogelijk informatie verzamelen (business requirements) om er verder mee aan de slag te gaan, op basis van de noden van de eindgebruiker van de applicatie/software met inachtneming van de scope; De functionele en/of technische vereisten bepalen om modellen uit te werken waarmee de noden van de klant aan andere interne spelers (projectleiders, architecten, analisten-programmeurs) kunnen worden meegedeeld; Prioriteiten stellen in de functionele en/of technische aspecten voor de software/applicatie, door zich te baseren op het inzicht in de noden van de klant en het werk van de gebruikers; De Project Manager(s) op de hoogte houden van de evolutie van zijn analyses door middel van periodieke verslagen, zodat die aan de hiërarchie een oplossing kan (kunnen) aanbevelen en een beslissing kan (kunnen) verkrijgen over de voortzetting van het project richting ontwerp en ontwikkeling; De opstart van de applicatie of de software in goede banen leiden bij de business of de klant/partner; De testplannen van de ontwikkelde applicatie of software uitvoeren door na te gaan of de ontwikkelingen overeenstemmen met de functionele en/of technische specificaties die werden vastgesteld; Prototypes ontwikkelen van bepaalde delen van de software/applicatie/module (zo nodig met de hulp van een architect of een analist-programmeur), om te oordelen over de haalbaarheid van bepaalde benaderingen en een beter inzicht te hebben in de noden van de gebruikers; zich ervan vergewissen dat de klant-partner alle functies van de te ontwikkelen software/applicatie/module valideert binnen de grenzen van de aanvankelijke scope.  
Uw profiel: U bezit een diploma hoger onderwijs van het lange type of bij voorkeur een universitair diploma, gekoppeld aan een relevante ervaring als functioneel analist.

Een goede kennis van modelvorming (UML) is absoluut noodzakelijk.

U heeft bij voorkeur een goede kennis van Power Apps en/of Visual Paradigm.

U maakt een heel goede analyse van de noden van de gebruikers inzake ergonomie van software (front end).

U heeft een goede kennis van het Frans, kennis van het Nederlands is een troef.

Ervaring met openbare diensten is een troef.


Bovendien herkent u zich in de volgende punten:
 

    U bent klant- en resultaatgericht. Analytisch, synthetisch, nauwgezet, precies en betrouwbaar; U kunt initiatief nemen, prioriteiten stellen en bent georganiseerd; U bent vertrouwd met het leiden van werkgroepen; Goede teamgeest en in staat om zelfstandig te werken; U kunt zich doen gelden als ‘coach’ van onze klanten.
Wat wij bieden: Het Agentschap Net Brussel biedt u een functie als vaste consultant via IrisTeam (CIBG) met een loon dat afhangt van uw ervaring en diploma, alsook extralegale voordelen die bestaan uit 35 betaalde vakantiedagen, gratis openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid tot telewerk en een premie voor tweetaligheid.

Werken bij Net Brussel betekent ook dat u deel uitmaakt van een dynamisch team binnen een organisatie die zich dagelijks toelegt op belangrijke maatschappelijke uitdagingen, in een sleutelfunctie met betrekking tot de Europese doelstellingen rond afvalbeheer. Het management zet in op een aangename werkomgeving waar welzijn vooropstaat en telewerk kan.

Proselect beheert deze opdracht in exclusiviteit. Kandidaten worden verzocht hun sollicitatie via deze link in te dienen via de knop ‘Solliciteren’.

Uw sollicitatie zal snel en vertrouwelijk worden behandeld.

Recevez des alertes d'offres

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte