Cette offre a expiré

Helpdesk

Employeur
Proselect
Lieu
1050, Ixelles
Salaire
CDI + rémunération selon votre expérience !
Date de clôture
5 févr. 2023

Afficher plus

Fonction
IT / Internet, Helpdesk / support ICT, Informaticien
Secteur
Administration / ASBL
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
Non communiqué
Langue(s) souhaitée(s)
Français

Bent u gepassioneerd door de uitdagingen van de klimaattransitie, de kringloopeconomie en transformatieprocessen? Kom dan ons team versterken en laat mee een frisse wind waaien door Net Brussel, het Gewestelijk Agentschap voor Netheid.

Net Brussel haalt afval op, reinigt de openbare ruimte en recycleert afvalmaterialen. Zo speelt het een centrale rol in de verbetering van de leefomgeving van de hele Brusselse bevolking en in de aanpak van de gezondheids-, milieugerelateerde en sociaal-economische uitdagingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Omwille van het nieuwe transversale strategische plan en het multidisciplinaire en transversale karakter van de domeinen waarin het agentschap werkzaam is – en de innovatie die daarvoor vereist is – schakelt het geleidelijk over naar doelgericht management en een projectmanagementcultuur.

Net Brussel heeft de hulp van Proselect ingeroepen om dit ambitieuze en boeiende project mee in goede banen te leiden en is daarom op zoek naar een nieuwe:

Helpdesk (m/v/x) Uw opdracht: Samenwerking, ondersteuning en beheer!

In het kader van uw Helpdesk-functie zal u:

    Samenwerken met andere IT-technici en IS Engineers bij de ondersteuning en implementatie van IT-parken en -infrastructuur. Nauwe banden onderhouden met de diverse operationele lijnen binnen het Agentschap. Verslag uitbrengen aan een manager van het Agentschap.

Uw taken zijn de volgende:

    zorgt mee voor de installatie, configuratie en monitoring van de informatica-uitrusting, van de randapparaten en de software en u ziet toe op de updating ervan; U verleent ondersteuning van niveau 2 en hoger aan de gebruikers (ITIL-benadering) en zorgt voor het preventieve en evolutieve onderhoud van de uitrusting; U verricht diagnoses en behandelt de diverse incidenten; U draagt bij tot de verbetering van de kwaliteit (bijvoorbeeld door terugkerende problemen onder de aandacht te brengen of de documentatie te updaten); U werkt mee aan het beheer van de inventaris, de voorraad en de opvolging van bestellingen van hardware; U verleent ook ondersteuning in het kader van IT-projecten.
Uw profiel: Klant- en resultaatgerichte PC-technicus!

U volgde een opleiding van PC-technicus.

U bezit ook de volgende kennis:

    technische kennis van OS (Windows 11 en hoger); netwerken (LAN, WAN, DNS, enz.) en protocols (TCP/IP, enz.); PC-hardware; gebruik en configuratie van smartphones en tablets (Android, iOS); basiskennis van het beheer van een Active Directory (gebruikers en groepen) en de daaraan verbonden tools (mailboxen en mailing list); kennis van het Nederlands en ervaring met openbare diensten zijn troeven.
U herkent zich ook in de volgende vaardigheden:
 

    Analytisch, synthetisch, nauwgezet, precies en betrouwbaar. U kunt initiatief nemen, prioriteiten stellen en bent georganiseerd. Goede communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling. Goede teamspirit en vermogen om zelfstandig te werken in een omgeving met meerdere klanten en technologieën.
Wat wij bieden: OOD + loon volgens uw ervaring!

Het Agentschap Net Brussel biedt u een functie als vaste consultant via IrisTeam (CIBG) met een loon dat afhangt van uw ervaring en diploma, alsook extralegale voordelen die bestaan uit 35 betaalde vakantiedagen, gratis openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid tot telewerk en een premie voor tweetaligheid.

Werken bij Net Brussel betekent ook dat u deel uitmaakt van een dynamisch team binnen een organisatie die zich dagelijks toelegt op belangrijke maatschappelijke uitdagingen, in een sleutelfunctie met betrekking tot de Europese doelstellingen rond afvalbeheer. Het management zet in op een aangename werkomgeving waar welzijn vooropstaat en telewerk kan.

Proselect beheert deze opdracht in exclusiviteit. Kandidaten worden verzocht hun sollicitatie via deze link in te dienen via de knop ‘Solliciteren’.

Uw sollicitatie zal snel en vertrouwelijk worden behandeld.

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte