Offre d'emploi : Technieker Pest Control - ndl

Région
Brussels
Salaire
Negotiable
Publication
mercredi 4 janvier 2023
Date limite
samedi 18 février 2023
Réf
JN -012023-5888389
Contact
Natacha Meyvaert
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Als service technicus ongediertepreventie ben je veel onderweg en geniet je een grote zelfstandigheid.

Bedrijfsomschrijving

Als service technicus ongediertepreventie ben je veel onderweg en geniet je een grote zelfstandigheid. Je gaat langs op leuke plaatsen en bent actief bezig met het monitoren en voorkomen van ongedierte. Je vertrekt 's morgens altijd van thuis uit en op basis van een flexibele dagplanning ga je langs bij jouw klanten uit de regio. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en geeft hen advies op basis van jouw bevindingen.

Omschrijving

Eén ding kunnen we alvast beloven: geen enkele dag is dezelfde.

Je vertrekt van thuis uit en op basis van de dagplanning ga je langs bij jouw klanten. Binnen deze planning is er vaak de vrijheid om jouw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, wél steeds in overleg met de klant en jouw collega-planner.Je luistert naar de klant, tekent plannen, inspecteert de verschillende ruimtes, controleert de geplaatste lokazen/vliegenvangers, overlegt ondertussen met topcollega's en neemt de juiste maatregelen om ongedierte te voorkomen en te bestrijden.Na jouw bezoek rapporteer je de ondernomen acties in ons digitale registratiesysteem én overleg je met de klant over de situatie

Profiel van kandidaat

Belangrijk:

Je woont in de regio Ukkel - Jette - Diegem - Vilvoorde - Brussel Je hebt een rijbewijs BCommunicatief, inventief en oplossingsgerichtHet zomerseizoen vormt voor jou de drukste periode van het jaar. Geen ploegendienst, wel bereidheid om af en toe 's avonds of in het weekend te werken.Aangezien ongedierte steeds nieuwe manieren vindt om ergens binnen te dringen, moet ook jij telkens creatief te werk gaan om dit te voorkomen. Handigheid, geen hoogtevrees en een stevige speurneus zijn dus een grote plus in deze job!

AanbodWij bieden jou…

Wij leggen de lat hoog voor deze job! Maar in ruil krijg jij een erg uitdagende, afwisselende functie met veel zelfstandigheid in een prettige werksfeer! De bedrijfswagen, tablet, sportieve werkkledij & het bediendencontract onbepaalde duur zijn mooi meegenomen. Je competitief loonpakket wordt aangevuld met een CAO90 collectieve prestatiebonus (a.d.h.v. doelstellingen), 13de maand & dubbel vakantiegeld, maaltijd- en ecocheques, alsook een hospitalisatie- en groepsverzekering.

Daarenboven voorzien we opleidingen, regelmatige bijscholingen en creëren we doorgroeimogelijkheden.