Offre d'emploi : Key Account Manager Retail NL / EN / FR

Recruteur
LDC via HABEAS
Région
Bruxelles
Publication
mercredi 11 janvier 2023
Date limite
samedi 25 février 2023
Réf
Réf. 508-003 (2022)
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais

Wij zoeken: Key Account Manager Retail - Nederlands/Engels/Frans - handhaving en ontwikkeling van het Belgische klantenbestand – voedingssector (gevogelte).

De Groep LDC, gevestigd in Sablé-sur-Sarthe (centraal-westelijk deel van Frankrijk), legt zich toe op het slachten, versnijden en op de markt brengen van gevogelte en op het bereiden van gerechten op basis van gevogeltevlees. Ze koopt gevogelte op bij kwekerijen via een systeem van contracten. Met merken als Le Gaulois, Poulets de Loué, Maître CoQ, Marie, Traditions d'Asie… is LDC de Europese nummer één op het gebied van gevogelte. Enkele kerncijfers: 93 vestigingen, 23 000 werknemers en 4,4 miljard € omzet. Meer info op www.ldc.fr

In het kader van de verdere groei in België is onze klant op zoek naar een :

Key Account Manager Retail NL / EN / FR

U bent de rechterhand van het Hoofd verkoop Belux en bent verbonden aan de Exportdiensten dochters van de Groep. U werkt met 2 collega's nauw samen voor de zone België en kunt daarbij rekenen op de steun van de verkoopsadministratie. Uw belangrijkste opdrachten inzake key account management en business development zijn:

  • met de klanten contracten bedingen om de doelstellingen te halen en in het kader van het commerciële beleid onderhandelen over nationale acties en seizoengamma's; de klanten advies verstrekken op het vlak van assortiment, verkoopprijzen en de gamma's en nieuwigheden lanceren; de merchandisingsegmentering en de type-inplanting doorvoeren; de verkoop van de producten in de rekken optimaliseren door het opzetten van acties (animatie, promotie, gondelhoofden enz.), opruimingsproducten en trade-acties; doorspelen van de strategische informatie over de keten aan de directie en de op het terrein te voeren acties delen met de verkopers; de leiding nemen over de ontwikkeling van specifieke projecten met de interne diensten (R&D, marketing) om in te spelen op de vraag van de klanten en/of productievestigingen; de commerciële groei binnen de zone voortzetten.

Profiel

  • U heeft een aangetoonde ervaring van minimaal vijf jaar in een commerciële functie in grote en middelgrote warenhuizen (F1-F2) binnen de zone. Ervaring met agrovoeding en verse producten is een troef. U volgde een hogere opleiding verkoop of agrovoeding. U spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. U heeft een goede kennis van het Frans. U gebruikt dagelijks het softwarepakket Office. U weet van aanpakken en kunt zelfstandig werken. U staat bekend om uw relationele vaardigheden, uw nauwgezetheid, uw overtuigingskracht, uw zin voor uitdagingen en uw teamgeest. U deelt de waarden van LDC: Werk, Innovatie, Verantwoordelijkheid, Respect, Prestaties en Eenvoud.

Aanbod

  • Een kans om uw carrière uit te bouwen in een groep met faam in haar activiteitssector. Een boeiende activiteit op het vlak van key account management en business development, met het vooruitzicht op heel uiteenlopende contacten. Een compleet opleidings- en inschakelingsprogramma met bezoeken aan de verschillende dochterbedrijven en kwekerijen. Onvoorwaardelijke autonomie in uw dagelijkse werk (en homeworking) met hoogstaande ondersteunende diensten. Doorgroeimogelijkheden in de Belux en binnen de Groep, op basis van uw vaardigheden, uw inzet en uw mobiliteit. Een aantrekkelijk salaris dat aansluit bij uw ervaring.

Ref. 508-003 (2022)

Uw kandidatuur wordt snel en vertrouwelijk behandeld.habeas beheert deze opdracht exclusief.

Emplois similaires

Emplois similaires