Offre d'emploi : Business Manager

Recruteur
UNIQUE HR
Région
AALST
Publication
mercredi 8 mars 2023
Date limite
samedi 8 avril 2023
Réf
UNQ-BE
Contact
Unique Antwerpen HQ-HR
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Meet & greet Unique

De Unique Group bundelt vier sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career, Receptel en Express Medical. Samen maken we deel uit van RGF Staffing: een vaste waarde in het internationale hr-landschap. Hieronder vallen verschillende toonaangevende brands, zoals Start People, Bright Plus, Solvus & USG Professionals.

Unique is een bedrijf in volle groei, dat al meerdere jaren bekroond werd als Great Place to Work. We leggen de lat hoog, hanteren een persoonlijke aanpak en ondersteunen tal van sectoren: finance, technicum, hr, customer care … Als business manager kom je terecht in een gemotiveerd team, dat overloopt van passie en drive. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

#BeYouBeUniqueFunctiebeschrijving

Unique, nice to meet you! Als ambitieus hr-bedrijf zoeken we een gedreven business manager om ons team te versterken.

Werken als Business Manager

Jij begint je dag met een vrolijke goedemorgen aan al je collega’s. Als goede office manager je weet immers dat zij mee aan de basis van het succes van je kantoor staan. De ochtend staat dan ook in hun teken: je evalueert individueel de afgelopen periode, stelt werkpunten voorop, motiveert, coacht en leidt. Hun input is waardevol huiswerk voor jou waarmee je straks je kantoor nog beter doet lopen.

Je bent daarnaast een echte commerciële tijger: ’s namiddags staan twee belangrijke klantbezoeken ingepland. Eén met een trouwe klant waar je graag meer business uit wil halen. En één met die belangrijke kmo uit de regio. Je bestand kandidaten sméékt gewoon om zo’n klant. Zo’n verkoopgesprek geeft een gedreven accountmanager als jezelf altijd opnieuw tonnen energie. En als het lukt, is er tijd om te vieren. Met het hele team natuurlijk.

Zo zien wij je functie als business manager:

Jij bent een ondernemer. Je runt je eigen Unique kantoor en bent dus verantwoordelijk voor alles: opstarten van commerciële acties, teammanagement, rendabiliteit, analyse van de resultaten, rekruteringsacties, administratieve opvolging, … We verwachten dus zeker dat je het in je hebt om een kantoor te runnen en nieuwe business aan te trekken. Maar ook dat je een bevlogen leider bent die een team kan motiveren en sturen naar succes.

Wat zijn je taken als business manager;

 • Je ontwikkelt een commerciële aanpak die gericht is op groei bij bestaande en nieuwe klanten.
 • Je speurt actief naar opportuniteiten in je regio en volgt ze op.
 • Je voert verkoopgesprekken en overtuigt klanten.
 • Je stuurt, coacht, leidt en beoordeelt je medewerkers.
 • Je draagt de algemene eindverantwoordelijkheid voor de cijfers van je kantoor.
 • Je neemt het dagelijkse operationele management in handen.
 • Je waakt erover dat afgesproken processen correct verlopen en toegepast worden.

  Functie-eisen

  Jouw Unique-DNA

  Wij mikken steeds op de juiste cultural fit, en dat is voor onze eigen winkel niet anders. Weet jij je salestalent moeiteloos te verenigen met een betrokken aanpak? Wij zoeken een Business Manager met deze skills op zak.

 • People management – Je mensen zijn je kantoor. Jij begrijpt dat en weet hen te motiveren zodat ze elke dag vol enthousiasme het beste van zichzelf geven. Uiteraard coach je hen ook zodat ze blijven groeien
 • Commerciële ingesteldheid – Geen enkele business-opportuniteit ontsnapt aan je aandacht. Een klant binnengehaald? Dan denk jij al aan upsell en cross-sell. En aan de volgende kans.
 • Ondernemerschap – Denk je dat je kantoor beter kan? Dan heb je jouw notitieboekje bij de hand om al je ideeën meteen neer te pennen.

  Jij wil tenslotte maar één ding: aan het roer staan van een succesvolle onderneming. Je hebt al wat jaren ervaring in een commerciële functie in de dienstensector. Je diploma is minder belangrijk dan je kwaliteiten als people manager en operationeel leider.  Arbeidsvoorwaarden

  What’s in it for you? Wij komen aan je ambities tegemoet met een mooi loonpakket, een prikkelend bonussysteem, maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering. Daar bovenop geniet je van een sterk mobiliteitsbeleid. Een bedrijfswagen, een treinabonnement of fietsleasing? Alle mogelijkheden liggen op tafel. Je persoonlijke ontwikkeling staat hier met stip op één. Tijdens een intensief opleidingstraject van twee maanden stomen we je klaar tot business manager. Van commerciële vaardigheden, tot sociale wetgeving: alles komt aan bod, om in een volgende fase jouw leiderschapscapaciteiten aan te scherpen. Ons hr-bedrijf bulkt van de doorgroeimogelijkheden! Maar liefst 80 % van onze managers is intern doorgegroeid. Als kers op de taart schenken we aandacht aan je mentale gezondheid, met een warm welzijnsbeleid en de mogelijkheid tot telewerken.

 • Emplois similaires

  Emplois similaires