Offre d'emploi : Administratief medewerker

Recruteur
UNIQUE HR
Région
GENT
Publication
jeudi 16 mars 2023
Date limite
dimanche 16 avril 2023
Réf
UNQ-BE
Contact
Unique Antwerpen HQ-HR
Niveau d'expérience
0 à 2 ans d'expérience
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein

Meet & greet Unique

De Unique Group bundelt drie sterke merken met elk een specifieke focus: Unique, Unique Career en Express Medical. Samen maken we deel uit van RGF Staffing: een vaste waarde in het internationale hr-landschap. Hieronder vallen verschillende toonaangevende brands, zoals Start People, Bright Plus, Solvus & USG Professionals.

Unique is een bedrijf in volle groei, dat al meerdere jaren bekroond werd als Great Place to Work. We leggen de lat hoog, hanteren een persoonlijke aanpak en ondersteunen tal van sectoren: finance, technicum, hr, customer care … Als recruiter kom je terecht in een gemotiveerd team, dat overloopt van passie en drive. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!Functiebeschrijving

Ben je een geboren organisator met schrijftalent in de vingers? Schud je moeiteloos strakke teksten en spreadsheets uit je mouw? Ben je bovendien geboeid door de wereld van de zorg? Express Medical heeft een stoeltje vrij voor een veelzijdige tender support medewerker!

Jouw job als tender support medewerker

Express Medical zoekt een scherpe pen: iemand die zich graag vastbijt in lijvige dossiers om tot een heldere, werkbare tender te komen. Zorginstellingen zijn in hun samenwerking met leveranciers en partners namelijk verplicht aanbestedingen uit te schrijven. Als tender support medewerker blink je uit in het coördineren en ondersteunen van talloze tenderprojecten en -dossiers. Tendertrajecten van A tot Z in goede banen leiden (analyse, inhoud, vorm, deadlines, …) is jouw hoofdtaak. Jij bent dan ook het single point of contact voor kantoren en back office diensten met vragen over openbare aanbestedingen. Dit ligt er concreet op je professionele plank:

    Op basis van het bestek maak je een accurate template op maat van de tender op. Je stelt het bid team samen, organiseert doelgerichte meetings waarin vragen, argumenten en bezwaren worden opgetekend, en vergaart alle bijkomende informatie (intern of bij de klant) die nodig is bij de start van het project. Nauwgezet bewaak je interne en externe deadlines, plan je bijkomende vergaderingen met het bid team en volg je de timeline van ieder dossier op de voet. Voor collega’s, kantoren en RGF-diensten, maar ook voor de klant, ben jij de contactpersoon over elk aanbestedingsdossier. Je analyseert, verwerkt en controleert alle gegevens, bereidt precies alle tenderdocumenten voor op basis van het bestek, en klopt het finale dossier samen met het bid team af. Je rapporteert de status van taken, opvolging en afwerking naar alle betrokken partijen. Je zorgt voor een correcte archivering van tenderdossiers, maakt samenvattingen op en denkt na over toekomstige optimalisaties in het aanbestedingsproces.Functie-eisen

Het profiel van een tender support medewerker Je bent een heldere communicator met een vlotte pen, gevoel voor timemanagement en een stevige set organisatorische vaardigheden. Daarbovenop overtuig je ons dat je de geknipte tendercoördinator bent met de volgende skills:

    Je hebt een diploma hoger onderwijs (bachelor of master) op zak. Voeling met of interesse in de medische sector? Dan heb je alvast een streepje voor! Planning en structuur zijn je tweede natuur. Je hebt oog voor detail, kan tegen een gezonde dosis stress en werkt graag zelfstandig. Word, Excel of PowerPoint: als sales support medewerker switcht je moeiteloos tussen verschillende Microsofttoepassingen om je dossiers op punt te stellen. Je vertaalt doelstellingen, targets en budgetten naar ijzersterke Nederlandstalige teksten die overtuigen. Een mail of telefoon naar een Franstalige collega? Dat is voor jou pas de problème.Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij onze nieuwe tender support medewerker te bieden? Express Medical is een groeiend bedrijf dat de lat bewust hoog legt. Passie, gedrevenheid en een scherp oog voor detail zijn cruciale eigenschappen om onze businessgrenzen te verleggen. Maar dat betekent niet dat we enkel naar de resultaten kijken. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving met een collegiale cultuur, waar jouw ontwikkeling en werkgeluk centraal staan. Een toffe onboarding, begeleiding en opleiding en route om je skills aan te scherpen. Simpelweg, a Great Place to Work. Pas jij als sales support medewerker perfect in dat plaatje? Dan krijg je van ons een mooi salaris, aangevuld met maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot thuiswerk én een hippe bedrijfswagen met tankkaart.

Emplois similaires

Emplois similaires