Passer au contenu principal

Cette offre a expiré

Business Analyst

Employeur
Proselect
Lieu
Bruxelles (BE)
Salaire
CDI avec rémunération conforme au marché + package salarial !
Date de clôture
4 juin 2023

Afficher plus

Fonction
IT / Internet, IT - général
Secteur
Administration / ASBL
Type de contrat
CDI
Temps de travail
Temps plein
Niveau d'expérience
2 à 5 ans d'expérience
Langue(s) souhaitée(s)
Français, Néerlandais

Bent u gepassioneerd door de uitdagingen van de klimaattransitie, de kringloopeconomie en transformatieprocessen? Kom dan ons team versterken en laat mee een frisse wind waaien door Net Brussel, het Gewestelijk Agentschap voor Netheid.

Net Brussel haalt afval op, reinigt de openbare ruimte en recycleert afvalmaterialen. Zo speelt het een centrale rol in de verbetering van de leefomgeving van de hele Brusselse bevolking en in de aanpak van de gezondheids-, milieugerelateerde en sociaal-economische uitdagingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Omwille van het nieuwe transversale strategische plan en het multidisciplinaire en transversale karakter van de domeinen waarin het agentschap werkzaam is – en de innovatie die daarvoor vereist is – schakelt het geleidelijk over naar doelgericht management en een projectmanagementcultuur.

Net Brussel heeft de hulp van Proselect ingeroepen om dit ambitieuze en boeiende project mee in goede banen te leiden en is daarom op zoek naar een nieuw: Aanhef

 

BUSINESS ANALYST (M/V/X) Uw opdracht: Als Business Analyst bent u verantwoordelijk voor het begrijpen van de bedrijfsbehoeften van het Agentschap en het vertalen van die behoeften in functionele vereisten voor de toekomstige projecten. U werkt nauw samen met de belanghebbenden van het Agentschap om inzicht te krijgen in de bestaande bedrijfsprocessen en de mogelijkheden voor verbetering te identificeren.

De functiehouder zal nauw samenwerken met de ontwikkelingsteams, de eindgebruikers en de belanghebbenden om de bedrijfsbehoeften, de processen en de functionele vereisten te identificeren.

Uw takenpakket:
 

 

  • de bedrijfsbehoeften analyseren en de mogelijkheden voor verbetering identificeren; samenwerken met de belanghebbenden om inzicht te krijgen in de bedrijfsbehoeften, de bestaande processen en de functionele vereisten voor de projecten van het Agentschap; nauw samenwerken met de ontwikkelingsteams om te zorgen dat de vereisten correct worden geïnterpreteerd en uitgevoerd; samenwerken met de andere Business Analysts en Project Analysts om een doeltreffende projectimplementatiestrategie uit te werken; de werksessies met de belanghebbenden coördineren en faciliteren om de bedrijfsvereisten te verzamelen; de bedrijfsbehoeften vertalen in duidelijke en precieze functionele vereisten voor de toekomstige projecten; meewerken aan het ontwerp en de uitvoering van functionele systeemtests; de voortgang van het project regelmatig opvolgen en risico's en potentiële problemen melden aan het projectmanagementteam; bijdragen aan de voortdurende verbetering van de processen en praktijken voor het vereistenbeheer.

Uw profiel: U bent de ideale kandidaat als u zichzelf herkent in de volgende omschrijving:
 

 

  • Een computerwetenschappendiploma in software engineering, in bedrijfskunde of in een verwant domein. Ten minste 2 à 3 jaar ervaring als functioneel Business Analyst. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Een goed begrip van de beginselen van bedrijfsanalyse en vereistenbeheer. Praktische kennis van de Agile-methode (certificering is een pluspunt). Het vermogen om duidelijk en doeltreffend te communiceren met de ontwikkelingsteams, de eindgebruikers en de belanghebbenden. Ervaring met projectbeheer en coördinatie van multidisciplinaire teams. Praktische kennis van vereistenbeheermethodes en -tools (certificering is een pluspunt). 

Wat wij bieden: Net Brussel biedt u een vaste consultantfunctie via IrisTeam (PARADIGM) met een loonpakket in functie van uw ervaring en diploma met extralegale voordelen (betaalde vakantie, MIVB-abonnement, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, bonussen).

Werken bij Net Brussel betekent ook dat u deel uitmaakt van een dynamisch team binnen een organisatie die zich dagelijks toelegt op belangrijke maatschappelijke uitdagingen, in een sleutelfunctie met betrekking tot de Europese doelstellingen rond afvalbeheer. Het management zet in op een aangename werkomgeving waar welzijn vooropstaat en telewerk kan.

Proselect beheert deze opdracht in exclusiviteit. Kandidaten worden verzocht hun sollicitatie via deze link in te dienen via de knop ‘Solliciteren’.

Uw sollicitatie zal snel en vertrouwelijk worden behandeld.

 

Recevez des alertes d'offres d'emploi

Créez une alerte d'offre et recevez des recommandations personnalisées directement dans votre boîte de réception.

Créer une alerte